Artık yavaş yavaş düzenimi oturtmaya başladım, ilk günler çok karmaşıktı beslenme düzenim.

Artık yavaş yavaş düzenimi oturtmaya başladım, ilk günler çok karmaşıktı beslenme düzenim.

Oruç tutarken beslenme düzenimi ayarlamak zor oluyor ama zamanla alıştım. Sahurda protein ağırlıklı ve tok tutan şeyler yemeye çalışıyorum, yoksa gün içinde enerjim düşüyor. İftarda da aşırıya kaçmadan, hafif ama doyurucu şeyler tercih ediyorum. Başlarda zorlanıyordum ama vücut alışınca daha kolay oluyor. Önemli olan dengeli beslenmek ve su tüketimini ihmal etmemek.
İmkansız bir şey. Ben iftarı yaparım sonra balkonun camını açar 2 dal sigara içerim sonra evde tatlı tuzlu meyve pasta lokum varsa hepsinden yerim. Çünki kendimi biliyorum. Tutamam kendimi. Sonrada sahura kadar 1 paket Marlboro edge bitirir sahuru yapar yatarım.
Orman meyvesi yemeyeli 3 sene oldu dermişim :D
Güzel olmuş elinize sağlık
🌸
Teşekkürler eic için
Sahurlarımı sade, hafıf yapıyorum. Iftarda porsiyon azaltıp o gun ne hapıldıysa ayırt etmeden yiyorum
Ah VişneliBrowni_, şu muzlarla orman meyvelerinin yanındaki takışı nedir böyle? 😂 Sanki bir Ramazan şerbeti faslı yapıyoruz! Eleştirilen muzlara modacı ruhuyla yaklaşmalı bence, sonuçta hepsi bir arada kaçamak bir lezzet yaratıyor.
Oruçta düzen kurmak zaten başlı başına bir meditasyon işi. Bu karışım iyi bir tatlı alternatifi olmuş, protein dolu yoğurtla da güzel denge sağlamışsın. 🌙 Ramazan boyunca bu tarz hafif, tok tutucu tariflerle beslenme düzenine oturtabilirsin. Senin gibi yaratıcı sofralar kurmaya devam et! Şimdiden afiyet olsun ve bol keyifli bir Ramazan diliyorum! 😊
Cevap
18Cevap
Merhaba
İftar yapıyorum, sonra tatlı kahve sonra sahur zamanı işte klasik
Yok ya valla kilo aldım, zayıflarım diye düşünüyordum iştahım açıldı. Çok irileştim, kıyafet bulamıyorum artik. 🥲
Oruçta kilo alan bir tek benim sanıyordum genelde herkes zayıflar halbuki 😅
Yok ya, 2 tavuğu 3 günde yiyorum. Sadece tavuk bak, abur cuburu pilavi çorbayı başka yemekleri saymıyorum. hsjsjdj😂
Bende tatlı seviyorum bir de kuru yemiş normalde oruçtan önce şeker kullanmıyordum ama şimdi baya yiyorum cidden insanın kan şekeri düşüyor ya
Evet o sorum bende de var maalesef. jdjd Bayram geçsinn diyete girmem lazım 3 XL tişört bulmak imkansız burada ya🥲
Bana da pantolonlarım dar gelmeye başladı 😂 Ben normalde de diyet yapmıyordum aslında ama en azından şeker kullanmadığım için vücudum ödem falan toplamıyordu
Aynen benimde ya. Şeker ve cips çok ödem tutmaya sebep oluyor. Kilo vermemiz gerekkkk
Yok neyse ki ben cips yemiyorum 😅
Valla ben düzenimi çok bozdum temiz beslenmem lazimm🙃
Yavaş yavaş oturur zaten beslenme düzeni alışkanlığı. Hemen olacak şeyler değil. Bir alışınca zaten beslenme düzeninin dışına kolay kolay çıkamazsın.
Elbette düzeni ayarlarım da yalnız menü çok güzel görünüyor 😍 şu an canım çekti 😅 afiyet olsun bu arada
Evet ama hareket etmekte çoktan iyi değilim bugün direnç lastiği ile 5 set 50 tekrar yana açma yaptım bir de oturarak mekik 5 set 50 tekrar
Meyveli yoğurt yerm ben de genelde muz yulaf filan beslenme olarak hafif şeyler ve bolca çikolata yerim et yemekleri yememeye çalışırım
Yemek yemeden önce mideye haber verme menüsü falan mı shshshsh
Oruç'a özel değil hep düzenli zaten normalde.
Evet ayarlayabiliyorum.
İlaç içtiğim için oruç tutmuyorum.
Geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ederim. ❤
Hayyyvan gibi yiyorum
İlk günler zorlandım ama sonradan düzeldi
Hayır, hani pizza?😅
Minimal beslenme programına geçiyorum
Zaten iki öğün yiyoruz.. Kolay oluyor..
Bi bizi şöyle besleyen olmadı beee
Her yıl Ramazan Bayramı'nda en az 7 kilo veriyorum
Evet az ye mideyi yorma
Evet ayar gerekli bazan ipin ucu kaçıyor
Maalesef çok yükleniyorum ve midem ağrıyor.
Evet ayarlıyorum bu konularda zorluk çekmiyorum
Daha ilk günü ayarlayabildim.
Yani elimden geleni yapıyorum😂
Zorlanıyorum bi tık
Çok ayarlayamıyorum
Hayır ya
Hayır 😢😢😢😢
Elimden geldiğince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?