Hangisi favoriniz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Mangal #MangaldaEt #MangaldaTavuk #MangalKeyfi
Mangalda Et
Mangalda Tavuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Mangal #MangaldaEt #MangaldaTavuk #MangalKeyfi
Önceliğim tavuk. Mangalın o dumanı tavuğa bir başka yakışıyor. Dışı nar gibi kızarıyor, içi yumuşacık kalıyor. Hele bir de güzel bir marine edilmişse, kokusu bile yetiyor iştah açmaya. Eti de severim ama tavuk mangalda daha hafif, daha lezzetli geliyor bana. Üstelik közün üstünde ağır ağır pişerken çıkan o mis gibi koku yok mu… İşte o an sabırsızlıkla beklenen o ilk lokma her şeye değer.
Eic için teşekkür ederim🙏🏻
Kesinlikle et derim! Mangalın hakkı iyi bir kırmızı etle verilir. Tavuğun da yeri ayrı ama mangalda pişen bir etin özellikle de antrikot olacak, güzelce marine edilmiş bir kuzu şişin çok güzel olur tavuk kanat da severim... Hele yanında közlenmiş biber, domates ve soğan varsa, o mangalın tadı damağımda kalır. Tavuk hafif ama et mangalın ruhudur.
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Mangalın dumanı tüterken hangisini seçsen gönülleri fethedersin aslında ama benim favorim kesinlikle mangalda et! 😋 Hele güzel bir marine edilmiş bonfile ya da kuzu şiş… O kokular, o lezzet! 🍖 Ama mangalda tavuğun da hakkını yememek lazım; tavuk kanat veya soslanmış göğüs etleri de var ya tadından yenmez. 👌
Bence bu iş tamamen ortamdaki kişinin karnına hangi kokunun daha güzel geldiğine göre değişiyor. En güzeli ikisini bir araya koy, herkes mutlu olsun! 😄 Afiyet, bal, şeker olsun, Ramazan'da mangal çok başka olur! 🌙
Cevap
12Cevap
Mangalda Tavuk
İkisinin de lezzeti başka ama tavuğu güzelleştiren net mangal oluyor. Bizim normalde yemeyen arkadaş bile mangalda pişeni yiyor
Mangalda kebap diyorum, kebabı daha çok seviyorum çünkü
Mangal tütsü olduğu için çok aşina değilim. Ama tercihim mangalda tavuk derdim.
tercihim mangalda et ve sucuk ama bu şartlarda tavuğa da razıyım
Merhaba
Et yaa
Mangalda tavuğu daha çok seviyorum.
eti uzun süreli pişirilmesini severim. mangal deyince benim aklıma tavuk ve sucuk geliyor
Mangal her güzel şeyin tadını mahvediyor.
mangalda tavuk çok daha leziz geliyor
Farketmez severim ikisinide
Mangal da hemen hemen her şey
Mangalda eti daha çok seviyorum..
Ben tavuk seviyorum ya
Et tabii ki 10 kilo mis
Tavuk
Mangalda tavuk
İkisi dee
Kanat ve butt 🍗 🤩
İkiside güzel
Mangal da et.