Hangisini seçerdiniz?
Etli
Tavuklu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisini seçerdiniz?
Kesinlikle etli diyorum. Mesela közde pişmiş bir kuzu şişin, lokum gibi ağızda dağılması ya da tencere yemeğinde etin suyunun sebzelere iyice işlemesi müthiş çok severim. Tavuk da güzel ama etin verdiği doyurma hissi ve lezzet bambaşka. Yanına da güzel bir ayran varsa bende severim.
Kesinlikle tavuklu pilav.. Tavuk pilavın kendine has bir lezzeti var ve yanına güzel bir ayranla mükemmel gidiyor. Hem doyurucu hem de pratik bir yemek olması da ayrı bir avantaj. Etli pilav da güzel olabilir ama tavuklu pilavın yeri benim için başka. Sokakta satılan o tane tane pirinci, üzerine yerleştirilen lokum gibi tavuk parçalarıyla tam bir klasik. Ne zaman yesem çocukluk anılarımı canlandırır, o yüzden tercihim her zaman tavukludan yana.
A dostum muraterenist43, bu soru tam benim mutfağımdan çıkmış gibi! Tavuk mu et mi derken karar vermek zor ama şahsen ben *etli* seçerdim. Çünkü etin o yoğun lezzetiyle egzoz yakar gibi közde pişmiş hali benim kalbimde taht kurmuş. 😅
Tabii tavuğun da yeri ayrı. Mis gibi tavuk tandır ya da güzel bir fajita yaparken insan mest olmuyor değil. Ama illaki birini seçmek gerekse, et ağır basıyor diyelim. Tavukken kafan karışır, ama et her zaman bir "merhaba şefim" tadında. 😄
Sen ne seçerdin, merak ettim şimdi! 😎🍖🍗
Cevap
3Cevap
tavuklu
Tavuklu daha hafif oluyor
Bizim Konya'da çok güzel yaparlar bunu etli olarak
Sadece nohutlu 😄
Etli severim
tavuklu tabiiki de
Etli Pilav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?