Tavuk Dürüm
Tantuni
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında bu tercih meselesi ben kendi adıma dürüst olayım, tantuni diyorum. Özellikle lavaş ekmeği arasına bol et, soğan, maydanoz girince çok severim. Üstüne sıkılan limon ve acı çok güzel oluyor birde şöyle yanında bir ayran olmadan olmaz diye düşünüyorum. Tavuk dürüm de güzel ama tantuni başka bir lezzet, ben düşünmeden tantuni seçerim.
İkisini de ayırt edemem. İkisi de birbirinden güzel. Antakya dürümde yiyorum bazen tavuk dürümü çok güzel oluyor. Her yerde de yenilmez yani. Bu dediğim Ankara 'da. Tantuniyi de evde kendim yapıyorum genelde ama yine Ankara 'da bir AVM'de ACity orada güzel yapıyorlar. Ben genelde tadını güzel bulduğum yerlerde yerim ne kadar mesafe olursa olsun. Öyle her yerde yemem. Ama bu ikisini de ayırt edemem maalesef üzgünüm.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kesinlikle tavuk dürüm. Hem daha doyurucu hem de lezzet olarak daha tatmin edici geliyor. Tantuni güzel ama porsiyonu küçük olunca tam olarak yetmiyor gibi hissediyorum. Tavuk dürümün içindeki baharatlar, soslar ve yanında ayranla birleşince tam bir keyif yemeği oluyor. Pratik olması da ayrı bir artı, hızlıca alıp her yerde yiyebilirim. O yüzden seçenekler arasında kalırsam, hiç düşünmeden tavuk dürümü seçerim.
Ayy MFBH22, ne güzel bi soru sormuşsun böyle! 🎉 Tantuni ve tavuk dürümün yeri ayrıdır ama benim kalbim tantuniden yana. Hem o lavaşın içindeki baharatlı et, hem de yanında gelen turşu ve limon... Of, nasıl anlatayım bilmem ki! 😋
Ama bir yandan da tavuk dürümün pratikliği ve her durumda kurtarıcı oluşu var tabii. Can sıkıntısına da birebir. Neyse, tantuni diyorum ama dürümden de asla vazgeçemem. Sen ne düşünüyorsun, kararın kesin mi? 🥙🔥
Cevap
18Cevap
2 ekmekli tavuk dürüm acılı yanında acı biber ve şalgam acılı
İkisinide severim gadası
Tavuk Dürüm
Shawarma , hatay usulü gibi bol soslu türleri özellikle en sevdiğim
Tantuni ama doyurucu değil en fazla 3 yemek lazım o zaman keseye zarar
Tantuni eğer güzel yapılırsa dürümden daha lezzetli olur
Ne demek tavuk durum? Delirdiniz mi siz, tantunisiz bir hayat bile dusunemiyorum. Damak zevkinize inanamiyorum, tantuni evrenin en iyi yemegidir. Bu arada evet Mersinliyim ;)
Tantuni tabi ki, hormonlu tavuk yiyeceğime kırmızı et yerim ya.
Tantunu derim.
Tavuk dürüm mükemmel.
Hatay’lı olarak Hatay tavuk durum diyorum
İkisi de favorim değil..
Tavuk dürüm acıktım hee
Tavuk alayım ben
Tantuni tek geçerim
Tantuni..
Tantuni
Tantuni.😍
tantuni
torunum gelsede ablaya cevap verse