ÇOK ÇİRKİNİM YARDIM EDİN?

Şöyle giriş yapayım kendimi alsa güzel hissetmiyorum çok çirkinim burnum düşük çenem geride diş teli takıyorum gözlüğüm var. Şimdi bana gelip dış görünüş geçici falan gibi laflar söylemeyin. Veya için daha önemli gibi? Değil çünkü. 18 yasima gelene kadar insanlara tek bir kötülüğüm dokunmadı ne söylesem hepsini tek tek tartıp düşünüp söylüyorum. artık bıktım bir fotoğraf çekiyorum siliyorum çekiyorum siliyorum asla güzel durmuyor gülerken ayrı çirkin oluyorum. Filtrelerle çekiyorum onları atiyorum ama gerçek halimle alakaları yok çok moralim bozuluyor her gece ağlamaktan bıktım usandım elimde de değil. 18 yasindayim okulda falan çok güzel kızlar var hep diyprum keşke güzel olsaydım diye. Yakın arkadaşım var çok güzel birisi herzaman teklif alan arkadaşlıkları herzaman çok güzel olan birisi fakat ben öyle değilim. Kıskanmıyorum, sadece özeniyorum. Benim de güzel arkadaşlıklarım olsun etrafım insan dolsun sosyalleşeyim istiyorum ama olmuyor. Sınıfta sırf maskemi çıkartmamak için eve gidene kadar su bile içmiyorum o dereceye geldim artık. Gülerken ağzımı kapatıyorum. Sesimi bile beğenmiyorum konuşmamaya çalışıyorum o kadar etkilemeye başladı ki hayatımı. Makyaj desen makyajdan anlamıyorum alt tarafı bi eyeliner çekebiliyorum makyaj da yakışmıyor palyaçoya dönüyorum. Estetik yaptıracak param da yok. Kardeşim bile benden güzel en güzel genleri almis bu arada terazi burcuyum ki terazi Burcu’nun kendini beğenmesi süslenmesi falan lazım ama asla öyle değilim zaten sanırım bu yüzden çok kafama takıyorum. Sınıfta da platonik olduğum biri var bana bakmaz ona ayrı üzülüyorum Gerçekten çıkmazdayım lütfen biri ne yapabileceğimi söyleyebilir mi?
ÇOK ÇİRKİNİM YARDIM EDİN?