İftar davetine giderken bir tencere dolma götürmek kesinlikle ayıp olmaz, hatta çok düşünceli bir hareket olur. Ev sahibi için de büyük bir kolaylık sağlar. Hem iftar sofrası daha da bereketli hem de ev sahiplerine mutfakta bir nebze olsun yardımcı olursun. Bence herkes baklava götürüyor ama dolma daha emek isteyen, lezzetli bir alternatif. Ben olsam hiç düşünmeden götürürüm, herkesin de hoşuna gider.
Sen bize gelirken getir hiç ayıp olmaz 😂 hemşo gecen canım istedi dolma olsada yesek dedim bir baktım kapı caldı dolma gedirmiş biri 5 dakka sonra biri daha getirdi bunların yemeklerini daha önce yememiştim birinde acı yok birininde ya salcası ya da yağı iyi degildi yemek atmasınıda sevmem küçük tencereye aldım az salca kırmızı biber kara biber sarmısak dövdüm suyla karıştırdım bir daha pişirdim kendi damak tatıma uydu biraz dolma öyle kücümsenecek bir yemek degil emekle bir yemek maşşallah sende elinden her şey geliyor bana göre dört dörtlük bir kadınsın elindem zehir olsa yenir
Sizin orada zaten baklava götürmek çok abes kalır bence şu sarmalar çok harika görünüyor. Aslında doğrusunu istersen kabak dolması hariç gerisi çok güzel gözüküyor. Bana da misafir gelse baklava yerine bu tepsiyi isterdim. Eline sağlık Naciye harika olmuş bence. Çok merak ettiğim bir lezzet bu sarma. Ayrıca yaptığın zaten masraf baklava masrafına yaklaşmış ama el lezzetini hiçbir şey değiştiremez yerini tutamaz boş ver bu daha güzel.