Yanımda yemek taşımak utanılacak bir şey mi?

Bizi bu duruma getirenler utansın 👍 senin utanilacak bir şey yaptığını kim söyledi? Beslenme gayet normal bir şey. Keyfine bak emin ol senin gibi beslenme çantası taşımak isteyen ama utanan çok kişi aç karnına ders dinlemek zorunda kalıyor olabilir. Senin bu hareket şeklin belki onlara fikir ve cesaret verir.
beni utandırıyorsun demek ne demek
yemek getirmek utanılacak bir şey mi o kadar utanılacak şeyleri ulu orta yapanlar utanmıyor da yemek getirenden mi utanılıyor
böyle bir durumu ben yaşasam yemekte sana eşlik ederdim :D
eski türk filmlerinde oluyor ya annesinin temizlikçi olduğunu söylemeyen çocuk
utanıyormuş o yüzden söyleyemiyormuş
bak basit bir yemek bile senin karşındaki insanın karakterini çözdü
demek ki doğru yoldasın
Ay bunlar da popon açıp geziyor utanmıyor, anırıyor utanmıyor yanında taşıdığın yemeğe mi utanıyor🙄 bende taşıyorum içinde ne olduğu belli olmayan, hijyenik koşullarda yapilmayan bir yemeğe 50-60 lira vermek yerine evde hem daha sağlıklı hem daha lezzetli hem daha temiz bir yemek yapıp götürürüm 10 lira maliyeti olur
Utanılacsk bir şey değil elbette. Benim ablam lisede bi tencere dolusu makarna götürüp arkadaşları ile yerdi. Bem de lisede ara ara götürürdüm bir de taşımacı öğrencilerle birlikte yemek yerdim. İyi ki de boşvermişsin o flörtunu asıl o keri*zin önde gideni.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır tabii ki de utanılacak bir şey değil. Aksine gurur duyulacak bir şey. Ben de taşıyorum yanımda yemek.
Bu devirde yapılacak en mantıklı şey bu olur gadası
Bu devirde bu pahalilikta evden götürmek daha mangikli zaten. Hem eve alisveris yapip para vermek hemde disardan yemek iki turlu oara gitmesi demek. Hemde ne yedigini nasil pisirdigini, hijyenini falan biliyorsun. Okukdaki yemekler nadil olsa ogrenci yiyecek diye en kotu malzemelerden yapılan, sıfır hijyenle yapilan yemekler oluyor.
Bunun utanılacak bi yanı yok. Şuanki ekonomide sürekli dışardan yiyecek insan sayısı azdır. Üniversitelerin yemekhanesinde uygun fiyat verseler bile az porsiyon ya da kalitesiz yemek olabiliyor. Gerek maddiyat gerek sağlık gerek de lezzet açısından istediğini yemekte özgürsün. Öyle adamlar düşük özgüveni üzerinden seni kusurlu hissettirmeye çalışır. Onların yokluğu varlığından iyidir 😂
Afiyetler olsun ev yemeği gibisi var mı hiç 😋 utanılacak bir şey yok tabi ki. Okul gelip geçici gerçek hayatta bizde yeri geliyor iş yerimize yemek getiriyor ve arkadaşlarımızla bile paylaşıyoruz. Takılma salla gitsin 😉
Bence cok hakkisin hicte utanilacak bir durum deyil
Ve aslinda disarida yemeklerin nasil yapildigini hijenikliyini bikinmiyor
Yenmesi hic sagliklikli deyil
Ve kim nedusunurse dusunsun boş ver
Rezil olan kendisidir.. Gösteriş heveslisi kafayla yaşayan, saygıyı ve sevgiyi sadece maddiyata şatafata şova gösteren biridir. Uzaklaşmayın, kaçın..
Kadın erkek farketmez. Hesabını bilen, kendisini bilen ve buna göre yaşayanlar her zaman 100 adım öndedir.
Ayrıca, Börek çörek getiren hatuna eşlik etmek mi.. 10/10 olaydır :D
Ben öğretmenim ben de evden getiriyorum. Fast food, hamur işi yemektense evden getirmek çok daha sağlıklı. Ergenlere takılma sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap 👍🏼
Cok doğru konuya temas etmişsin. Doğru olan düşünce tarzı budur, seninle gurur duydum. Benim oğlum da üniversiteye yaptığı yemeği yanında götürüp orada yiyor. Meyvesiyle beraber 😀
Biz okuldayken herkes açtı ne bulsak yerdik valla bi tost olmuş 40 tl dışardan yemeği azalttık sevgilin çok uçuyor madem öyle yeme içmene sponsor olsun
Valla bende işe götürüyorum banane ya dışarı çok pahalı bide yani hergün de dışardan yenmezki kim ne düşünürse düşğnsün. Begenmiyosa koy g. Tünw gitsin
Benim sevgilim böyle yapsa beni utandırıyorsun demek yerine ona destek olurdum. Utanmasın diye. En iyisini yapıyorsun. Sevgilin kibirli birisi. Yemek getirdiği için başkalarına öyle bakmamalı.
Uzaklaş tabii bu nasıl bi' düşüncedir ya?
Paranı bu devir de tutmayı biliyorsun bu gerçekten güzel bi' şey. 🤗 Utanılacak bi' şey de yok ayrıca, tüküreyim onların aklına ben.
Hem sağlığın adına hemde çevre dostu olma yolunda Çok güzel bir hareket
Utanılacak bi durum yok çoğu gelişmiş ülkelerde böyle yapılıyor iş yerlerinde okullarda vs
Aç mı kalım, ölim mi ben😆Ne saçma canım düşünceler ya. Türkiyede yaşıyoruz oğlum ekonomiden haberin yok galiba.
Doğru düşünüyorsun ve doğru yoldasın. Sana ve senin yaptığın şeye saygı duymayıp utanan cins ile yolu ayırman da kral hareket.
Ne alaka
Türkiye’nin % 70 Geçim derdindeyken kimse Seni yanlış anlamaz götür İnsanlar için değilde Kendin için yaşamayı öğren
Hiç de utanılacak bir şey değil, o da bir şeyler getirsin sana eşlik etsin ne olacak sanki illa gidip yemekhanede ya da kafede yemek mi zorundasın
ben iş yerime götürüyordum yolda çok ağırlık oluyot taşıması zor o sebeple artık yanımda yemek götürmüyorum
Hayır utanılacak bişey değil yemeğini kendin yapıp yemen sağlıklı ve ekonomik olur flörtünde saçma konuşmuş
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş