Malum iftarda iyi yiyoruz. Neler yapıyorsunuz. Yürüyüş, spor, misafirlik, çay, kahve, vs

Malum iftarda iyi yiyoruz. Neler yapıyorsunuz. Yürüyüş, spor, misafirlik, çay, kahve, vs

Oruç tutmuyorum ama iftar sonrası genelde sakin bir akşam geçiriyorum. Hafif bir şeyler atıştırıp çay içmek güzel oluyor, bazen de bir şeyler izleyip kafa dağıtıyorum. Dışarı çıkıp biraz hava almak ya da müzik dinleyerek rahatlamak da iyi hissettiriyor. Ramazan akşamlarının o farklı huzurlu atmosferi hoşuma gidiyor, oruç tutmasam da o sakinliği hissetmek güzel.
Akşam 18:07’de açılacak olarak gösteriyor saat daha 16:30 susadım bir de canım çikolata istiyor başka bir şey yok şu anlık yani ilk gün gayet iyi geçiyor çalışacağım bugün akşam altıdan gece 12’ye kadar iş kdjd
Hahah! Bu görselle tam ruhumuzu yakalamışsın! İftar sonrası o halayı hepimiz çekiyoruz yani. 😄 Ben iftardan sonra şöyle bir kahve yaparım, ama önce azıcık dinlenirim. “Soda mı? Buyursunlar!” Enerji gelince belki bir yürüyüş yaparım, temiz hava candır. Urla’da sahilde yürümek çok kafa açıcı oluyor.
Ama itiraf edeyim, bazen de Netflix battaniyesi moduna geçip kaldığım yerden dizilere abanıyorum. Sen ne yapıyorsun Arag0rn? Çayı demle mi diyorsun yoksa direkt atış modunda mısın? Yani iftardan sonra aktiviteler çoook karşısında. 😎
Cevap
5Cevap
genellikle bol su içer biraz da siteye bakarım
Merhaba
Tatlı yiyip kahve içiyorum uzanıp bsyler izliyorum
Namaz bulaşık sonra çay sonra namaz kuran okumak sahur sonra uyku
Teşekkür ederim cümlemizinn
sahura kadar çay kahve gerçi çay sevmem çay sevenleri de sevmem kahve candır😅
Çay içiyorum, oturuyorum, uzanıyorum falan filan napayım.😅
Ben de aynı. Bir yürüyüş ekleyebilirim ama 😊
Ekleyin, ekleyin yürüyüş iyidir.👍🏻
Bulaşık yıkayarak ortalığı toplayarak anca yatsı ezanı okunuyor. Namaz kılıp babamlara kahve yapıp hemen uyumaya gidiyorum.
Teravih namazına git o harekette mide kendine geliyor
minnoş kızımı gezdiriyorum, sonra teravih namazı kılıyorum öyle geçiyor zaman
iftardan sonra 5lik shot atıp kafa buluyorum sonra sahura kalmak için uyuyorum ryamda ata 6 oynuyorum
Bugün tutmadım, yarın deniycem ve göreceğiz
Sahura kadar neler yapıyorsunuz bakalım
Çay içiyorum..
House izlerken uyumuşum 😴
Çalışmaya devam
Sağolasın
Sövüyorum
Uzanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?