Ramazan İftardan sonra neler yapıyorsunuz? anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Biz olmayan adaleti yargıyı konuşuyoruz,🙄 bazı yeni şeyler yükleniyor...🥴 İftardan sonra neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Genelde uzanıp ya iş yapıyorum ya da bir şeyler izliyorum ya da sızıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun iyi geceler burası neresi ofis mi :D ben akşam yemek yemiyorum gece de yemekten sonra bebek gibi uyurum aç yatamıyorum çünkü. 0 3 Yorumla anavrinn7 +1 yıl Teşekkür ederiz bi ofis değil ama bizim için artık ofise dönüştü😄Akşam yemek yemiyorum kısmını okurken vay iyi sağlığına dikkat ediyor falan sonra gece yemek yiyorum kısmına gelip okurken yok artık falan yaptım😂 sana da afiyet olsun.🙏 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D :D hayat nasıl başladı nasıl bitiyor cümlesi gibi olmuş Rica ederim ne demek :) :D anavrinn7 +1 yıl Biraz öyle bi cümle oldu..🙈🙏
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Konuyu hazmetmek içinde soda içiyorsunuz belli ki :D 1 1 Yorumla anavrinn7 +1 yıl Ahahhaha bak valla öyle 🤣 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Genelde oturup çay içiyorum ondan sonra televizyonda dizi izliyorum 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tatlı çay ve bayılma sıralama tam böyle jsjsj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde uzanıp ya iş yapıyorum ya da bir şeyler izliyorum ya da sızıyorum
Afiyet olsun iyi geceler burası neresi ofis mi :D ben akşam yemek yemiyorum gece de yemekten sonra bebek gibi uyurum aç yatamıyorum çünkü.
Teşekkür ederiz bi ofis değil ama bizim için artık ofise dönüştü😄
Akşam yemek yemiyorum kısmını okurken vay iyi sağlığına dikkat ediyor falan sonra gece yemek yiyorum kısmına gelip okurken yok artık falan yaptım😂 sana da afiyet olsun.🙏
:D :D hayat nasıl başladı nasıl bitiyor cümlesi gibi olmuş
Rica ederim ne demek :) :D
Biraz öyle bi cümle oldu..🙈🙏
Konuyu hazmetmek içinde soda içiyorsunuz belli ki :D
Ahahhaha bak valla öyle 🤣
Genelde oturup çay içiyorum ondan sonra televizyonda dizi izliyorum
İnce ince Yasemince izliyorum
Tatlı çay ve bayılma sıralama tam böyle jsjsj
Hesabina 101 atiyoruz
Televizyon izliyorum