Diğer İftardan sonra ne yapıyorsunuz? BBCbunudagizle Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kardesimle Piyasa 😝😝🤣🤣 Piyasaya Devam 😝 Evde oturup keyif yapiyorum 😌 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Murat Boz JANTİ dinliyoruz 🤣🤣 Güncellemeler1 yıl Piyasa yapmayida ozlemisiz yawww 😝👍😌😌 İftardan sonra ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
banaordanbiolmeca Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl 420d cabrioyla lvbel c5 tempo açıp geziyoruz 1 3 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Vay kardes iyisir Yorumla banaordanbiolmeca 1 yıl sağ olyalnız o parlak mont hiç olmamış yaa jksndcksncksj Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Benim ki duz siyah arkadas oyle ben sevmem keko gibi 😂 Yorumla
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Teslayla piyasa yapmak nasıl bir duygu 1 7 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl allah herkese versin Yorumla Liyalina 1 yıl Cıks ben elektrikli araç sevmiyorum sessiz sessiz ama amin isteyen herkese versin🙄 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl baya zevkli sessiz gitmek son surat Yorumla Liyalina 1 yıl Hahahah zevkler ve renkler tartışılmaz tabi Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Son soruya gel madem Yorumla Liyalina 1 yıl Gizlisin gelemiyorum shsja Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl İftarı yaptınız mı? ↗ Yorumla
Ölenekadarghostuzz Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Parlak montlu red flag mi 😂😂 1 25 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl bende sevmiyorum arkadasim seviyor demekki Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Ama bazılarına da yakışıyor (manipülatif ve üzen erkekler) hdkabd Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl ben onlardan degilim ondan duz siyah benim montum 😂 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Valla bence istediğinde sen de gayet öyle olabiliyorsun öyle hissediyorum 😃 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Yanlis hissediyorsun o zaman beni tanimadan nerden bu onyargi 😂 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Şüphe bazen tek gerçektir 😅 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Cok supheci olmakta iyi degil paranoyak olur insan 😔 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Şaka bi yana gerçekten insanların olası tehlikeleri hisseden sensörleri varmış bununla ilgili bi kitap okumuştum Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl 6. his diyoruz biz ona iste Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl İşte onu duymamazlıktan gelme 😃 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl gelmiyorum cunku kendimi biliyorum duzgun biri oldugumu 🤲🙏 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Hahaha e sen şimdi birazdan camiden resim atıp eğildiğimizi görmek isteyen varsa buyursun gelsin cumaya diye soru da sorarsın 😅 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Oyle bir sorum var yani camide cekildigim 🤣 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Narsistin de imanlısını gördük çok şükür 😃 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Elhamdulillah Allah yolundayiz 😌🤲 , ama narsist degilim tabikiside 😂 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl 6. hissimi bile manipüle ettin şimdi hep beraber ben kafada kuruyorum galiba özür dilerim demeye geliyoruz 🤣 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl estagfurullah 😂 ozrun kabuldur 😌 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Vazgeçtik dilemiyoruz özür😅 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl niye naptimkine hajsnd Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Hiiç valla. Senin hiçbir şey yapmadan her şeyi yaptırabilecek bi insan olduğunu söylüyor 6. hissim yazık günah ya 😂 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl 6. hissine soyle cok kirildim uzuldum 😔 boyle olmaz de 😄 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Söyledim, şimdiye kadar üzüp kırıklarına saysın diyor 😳 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl oyle birsey yapmadim , yapmam asla 😔 Yorumla Ölenekadarghostuzz 1 yıl Ya buna ben bile inanmadım 6. hissim nasıl inansın 😂😂 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl ya haisjend valla ya valla Yorumla
angaramessiangara Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl parlak montlular 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl benim ki parlak degil duz siyah arkadasim almia kendine.Benim tarzim degil kekolar gibi Yorumla
кızıℓ-ιямαк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Evdeyim, aile sohbeti falan. 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Keyifli sohbetler 🙏 Yorumla кızıℓ-ιямαк 1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzel hayat çayımı içiyorum 😄 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Afiyet olsun 🙏 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Saolasın kardeşim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin yakisikliligin saka mi 1 5 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl estagfurullah Cevap sahibi 1 yıl Mashallah BBCbunudagizle 1 yıl seni tanimak isterim gizli uye Cevap sahibi 1 yıl Ahahaha BBCbunudagizle 1 yıl madem gizli hayranlarim var
Havhavhavhahss Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Beni ikiniz tosttt 1 1 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Hayir gerek yok Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 690 cevap paylaştı. Jantiler 😅😅 1 2 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Murat Boz janti dinliyoruz 🤣🤣 Yorumla ModernScientist 1 yıl İyi eğlenceler ☺️🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
420d cabrioyla lvbel c5 tempo açıp geziyoruz
Vay kardes iyisir
sağ ol
yalnız o parlak mont hiç olmamış yaa jksndcksncksj
Benim ki duz siyah arkadas oyle ben sevmem keko gibi 😂
Teslayla piyasa yapmak nasıl bir duygu
allah herkese versin
Cıks ben elektrikli araç sevmiyorum sessiz sessiz ama amin isteyen herkese versin🙄
baya zevkli sessiz gitmek son surat
Hahahah zevkler ve renkler tartışılmaz tabi
Son soruya gel madem
Gizlisin gelemiyorum shsja
İftarı yaptınız mı? ↗
Parlak montlu red flag mi 😂😂
bende sevmiyorum arkadasim seviyor demekki
Ama bazılarına da yakışıyor (manipülatif ve üzen erkekler) hdkabd
ben onlardan degilim ondan duz siyah benim montum 😂
Valla bence istediğinde sen de gayet öyle olabiliyorsun öyle hissediyorum 😃
Yanlis hissediyorsun o zaman beni tanimadan nerden bu onyargi 😂
Şüphe bazen tek gerçektir 😅
Cok supheci olmakta iyi degil paranoyak olur insan 😔
Şaka bi yana gerçekten insanların olası tehlikeleri hisseden sensörleri varmış bununla ilgili bi kitap okumuştum
6. his diyoruz biz ona iste
İşte onu duymamazlıktan gelme 😃
gelmiyorum cunku kendimi biliyorum duzgun biri oldugumu 🤲🙏
Hahaha e sen şimdi birazdan camiden resim atıp eğildiğimizi görmek isteyen varsa buyursun gelsin cumaya diye soru da sorarsın 😅
Oyle bir sorum var yani camide cekildigim 🤣
Narsistin de imanlısını gördük çok şükür 😃
Elhamdulillah Allah yolundayiz 😌🤲 , ama narsist degilim tabikiside 😂
6. hissimi bile manipüle ettin şimdi hep beraber ben kafada kuruyorum galiba özür dilerim demeye geliyoruz 🤣
estagfurullah 😂 ozrun kabuldur 😌
Vazgeçtik dilemiyoruz özür😅
niye naptimkine hajsnd
Hiiç valla. Senin hiçbir şey yapmadan her şeyi yaptırabilecek bi insan olduğunu söylüyor 6. hissim yazık günah ya 😂
6. hissine soyle cok kirildim uzuldum 😔 boyle olmaz de 😄
Söyledim, şimdiye kadar üzüp kırıklarına saysın diyor 😳
oyle birsey yapmadim , yapmam asla 😔
Ya buna ben bile inanmadım 6. hissim nasıl inansın 😂😂
ya haisjend valla ya valla
parlak montlular
benim ki parlak degil duz siyah arkadasim almia kendine.
Benim tarzim degil kekolar gibi
Evdeyim, aile sohbeti falan.
Keyifli sohbetler 🙏
Teşekkürler :)
Güzel hayat çayımı içiyorum 😄
Afiyet olsun 🙏
Saolasın kardeşim
Senin yakisikliligin saka mi
estagfurullah
Mashallah
seni tanimak isterim gizli uye
Ahahaha