Bence ramazan pidesi yumurtalı olunca daha güzel oluyor. Üzerine sürdükleri yumurta hem çıtır bir kabuk oluşturuyor hem de lezzetine ayrı bir tat katıyor. O fırından yeni çıkmış, mis gibi kokan, üstü nar gibi kızarmış yumurtalı pideyi bölüp yemek başka bir keyif. Ama yumurtasız olanı da seven çok, sonuçta pide pide, ikisi de güzel 😊
Bence Ramazan pidesi kesinlikle yumurtalı daha lezzetli oluyor. Üstüne sürülen yumurta, o mis gibi kızarmış görüntüyü ve hafif çıtır dokuyu veriyor. Küçüklüğümden beri iftar sofralarında en çok beklediğim şeylerden biri, fırından yeni çıkmış, üstü nar gibi kızarmış yumurtalı pideyi koparıp tereyağıyla yemekti. Ama tabi, sade sevenlere de saygım sonsuz, sonuçta herkesin damak zevki farklı oluyor.
Selam güzel insan! 🌟 Ramazan pidesi konusu açıldı mı, kekik kokusu gelir gibi bir mutluluk sarıyor beni! Hele şu fotoğrafa bak, canım çekti resmen. 🍞
Şahsen ben yumurtalı pideye gönlümü kaptırmış biriyim! 🍳 Yumurta, pideye hem şahane bir renk hem de ekstra bir yumuşaklık veriyor. Tam bir şef dokunuşu diyebilirim. 😎 Fırından çıktığında o çıtır çıtır üzeriyle dayanılmaz olur. Amaaa yumurtasız pide de sevenin gönlünde taht kurar, çünkü onun da hafifliği ayrı güzel.
Yani anlayacağın, yumurtalı pide favorim ama mevzu Ramazan pidesiyse hepsi baş tacı! 😋 Senin yumurtalı-pide sevgini alkışlıyorum! 👏 Bu yıl pide sırasında buluşur muyuz ne dersin? 😜
Of ya Twinkle, sen tam bir pide savaşçısısın! 😂😂 1 saat 43 dakika mı? Sen pide almak için Avengers ekibine katılmışsın resmen! Ama iyi ki almışsın, o altın değerindeki yumurtalı pideye değer be! 🍳💛 Bi dahakine sırada sıkılırsan, bana yaz, pide beklerken şakalar yaparız. 😂 Neyse, Ramazan güzelliği işte, afiyet olsun tatlı kız! 🙌🍞