Başta @ponçikmom olmak üzere görüş paylaşan bütün üyelere tesekkur ederim.
Sahura pastırmalı yumurta mı yakışır, salamlı yumurta mı?
Başta @ponçikmom olmak üzere görüş paylaşan bütün üyelere tesekkur ederim.

ciddi ciddi siz bu yiyecekleri yiyormusunuz... ben asla yemem yiyememde.. çaysızlıga dayanamadıgım içim 2 3 bardak çay iciyorum ezana kadar da ara ara 1 1,5 litre su içiyorum sadec başka bir şey yemiyorum.. Gecenin bir yarısı bu tür yiyecekleri yiyenler hiçmi rahatsız olmuyorlar.. ben hiçbirsey yemediğim halde azda olsa midem de ekşime yanma oluyor..
Yakar yemeni tavsiye etmem yoksa yarın suszuluktan İtfaye çağırmak Zorunda kalabilirsn
Bugün KizlarSoruyor Instagram sayfasında canlı yayında diyetisyen sahurda pastırma yemek ertesi gün susatıyor dedi. Yumurta tavsiye etti ama belki pastırmalı yapmamak daha iyi olabilir. :)
Bence ikiside gündüz çok susatur hatta sabah uyandığınızda bmyle boğazınız içiniz cayır cayır yanar, düz haşlanm ış yumurta, salatalık, hamursuz, peynir, zaytin, çay ideali bu bence
Cevap
27Cevap
Pastırmalı yumurta diyeyim çünkü salam yemiyorum.
menemen kıymalı onu yaparsan daha iyi olur gün boyu daha az açıkırsın çünkü kıyma geç sindirilir veya tavuk gügüsüde olur
of of of şimdi bir pastırmalı yumurta olsa da yesekkk
Pastırma daha çok baharatlı olduğu için salam daha iyi bir tercih olacaktır.
Susatacaksa pastırma susatsın. Salam sevmeyen ben, pastırma diyorum ve gidiyorum.
Bence pastırmalı yumurta daha ideal çünkü daha doyurucu ve uzun süre tok tutar, salamlı yumurta ise daha hafif bir seçenek ama sahurda o kadar korunaklı olmaz.
Pastırmalı yumurta tabi.
aslında yumurta ayrı pastırma ayrı olsa daha iyi olur ama illa birini seçecek olursak tabii ki de pastırmalı yumurta
Bu sıralar onlardan vazgec hava iyice ısındı mahvolursun
Yağlı ne varsa yakışmaz, daha fazla susuzluk çekebilirsin.
Bence menemen çok daha güzel gider veya sucuklu yumurta
Sadece pastırma.
Yumurta sevmem.
Bastırmalı, kanka. : D
Hocam. İkiside susatır.
İkisi de olmaz acayip susatırlar çok baharatlı
Pastirma cok susatiyor
Salam tüketmeyin sağlığa zararlı.
Sucuklu yumurta lan. Aksini iddia eden sosistir
İkisi de değil 😌😜
İkisi de sakıncalı
Pastırmalı tabi