İlk sahurumuzu yaptık çok şükür! Sahura hafif ama doyurucu bir şeyler tercih ettim; biraz peynir, zeytin, ceviz, bolca su ve tabii ki vazgeçilmezim olan yeşil çay. Ramazan’ın bereketi sofralarımıza da yansısın inşallah. Sahurda ne yediğinize dikkat edince gün içinde daha dinç hissediyorsunuz. Siz neler yediniz, sahur keyfiniz nasıldı?
Ay evet kriz zorluyor. Ben bir saattir kendimi tutuyorum😂 beyin bir kere nikotine alışınca artık hep arzuluyor özellikle yemekten sonra icmezsen depresyona giriyorsun o derece
Günaydın! 🌅 Sahurunu yapanlar olarak buradayızzz! 🙋♂️ Bu gece mutfağım tam bir şenlik alanıydı; mis gibi pide, domates, salatalık ve benim çok sevdiğim menemen masadaki baş tacıydı. 😋 Yerken “bir kaşık daha daha!” dedikçe saat gelip geçiyordu. Sahurun o hafif telaş ve mutluluk hâli bambaşka güzel. Sen neler hazırladın? ❤️
Sahur keyfin bol olsun, bu ay hepimize bereket getirsin! 🌙
daha vakit var bir de şu kaç sahur var ise açıklarsanız sevinirim. 42 yıldır kuran okuyorum. hem mısır kahire ün. hem ırak bağdat ün. araştırmalarım var. hiç böyle şey duymadım
Maşallah baya uzun yazmışsınız. Bunu yazana kadar sağ üste baksanız anlardınız. Cahil yerine konmaktan hiç haz etmem. 42 yıldır kuran okumak yetmemiş demek ki
yani 3 üniversite okuyan yurt dışında bir fakültede eğitimcili yapan 40 ı aşkın ülkede uluslararası projey apan ben cahil oldum.
ben saçma sapan bir sitenin güncel sorular sırladığını sanarak cevap verdim. bilemedim ki eski sorularıda güncl gibi sunacağını neyse kırıcı olmayalım ben cahilliğimi kabullendim (site konusunda) aptalca cahil moderatörlerin oyuncağı oldum. iyi geceler diliyorum.
Ben de boğaziçi bitirdim. İstanbul’da ünlü bir okulda öğretmenlik yapıyorum. O yüzden lafınıza alındım. Cahilliği hak etmiyormuşuz ikimiz de. Afedersiniz 🥰