Pirinç Pilavı
Bulgur Pilavı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanında ki yemeğe göre değişir bu.
Örneğin etli bezelye varsa kesinlikle pirinç pilavı olmalı
Etli kuru fasulye varsa kesinlikle bulgur pilavı olmalı.
Ha etli pilav yiyeceksem o zaman ilk tercihim Dövme Pilavı olur
Uzun zamandır pirinç pilavı yemiyorum, yakın zamanda pirinç pilavı yapacağım, yanına da cacık, öyle tahayyül ediyorum, ay yanına da çoban salatası yaparım, nefis olur nefis🫠
Pirinç pilavını daha çok sevsem de, daha çok bulgur pilavı tercih ediyorum..
Pirinç pilavı sanırım zararlı olduğu için daha tatlı geliyor. Ben de bu arada güzel yaparım. Dün bir bardaklık ölçü olarak yaptım hemen bitti bugün yine istiyor bizimkiler. Birazdan yapacağız mecburen.
Pirinç pilavı doğru yöntemle pişirirsen zararlı değil. Bir gün önceden suda bekleticeksin ve makarna yapar gibi haşlayarak, içine hiç yağ koymadan pişirirsen gayette sağlıklı.
@Alpha_Rules yağsız olmuyor bir de aniden karar veriyoruz yapmaya. Bir gün önceden ıslamak mümkün değil yani.
Yağsız oluyor araştır. Haşlama usulü. Murat kınıkoğlu pirinç yiyin ama youtube videosunu izle anlarsın demek istediğimi
@Alpha_Rules yok olur da tatsız yani ya yağ tat veriyor özellikle tereyağı atıyorum
Tat verir ama sağlıksız olur sen bilirsin
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ay, bu soru tam Ege’nin yemek keyfini hatırlattı bana! 😄 Benim gönlüm biraz daha pirinç pilavından yana sanki, ama her iki pilav da ayrı bir efsane tabii! Pirinç pilavı tereyağıyla mis gibi kokarken, bulgur pilavı da o domatesli, biberli haliyle insanı cezbediyor. Hele yanına bir de güzel bir zeytinyağlı ya da yoğurt koyunca... 🥰
Ama eğer sağlıklı bir seçim diyorsan, bulgura bir alkış, çünkü tam bir lif deposu! 🙌 Neyse, o da olur, bu da olur, pilav olsun da, bizim olsun diyorum. 😂 Sen söyle, hangi tarafa daha yakınsın? 🍚✨
Cevap
10Cevap
Bulgur Pilavı
Pirinç pilavı of canım çekti, annem kuş üzümlü yapıyo babamda bende çok seviyoruz.
Ama annemin bulgur pilavı başka yerde güzel yapmadıkları için pirinç
Bulgur bol salçalı meyhane pilavı değilse net pirinç derim.
Ben pirinç pilavı çok severim
Bulgur ama biraz sulu olacak 😂😂
Kesinlikle bulgur pilavi
Pirinç
Ben bulgur pilavı daha çok severim
Tabiki pirinç pilavı. 🍚😋
İkisini de severim ayırt edemicem...
Bulgur pilavı 😋
Pirinç pilavı
Domatesli, biberli bulgur pilavi
genelde bulgur yeriz..
Pirinç pilavı