Bugün aldım ve dönerin şekli çok kötü idi bana mı öyle geldi bilmiyorum anki tavuğun gereksiz tarafından yapılıyor gibi derisinden galiba

Bugün aldım ve dönerin şekli çok kötü idi bana mı öyle geldi bilmiyorum anki tavuğun gereksiz tarafından yapılıyor gibi derisinden galiba

Bence paketini açtıktan sonra tadında ya da kokusunda herhangi bir bozukluk görüyorsanız hemen götürün aldığınız yere ve değiştirin Bir de aldığınız yer önemli Bazı yerlerde uzun süre bekliyor ya da üzerindeki tarihi değiştirip tarihi geçmiş ürünler satabiliyorlar
Farkındalık yaratma açısından söylüyorum. Ucuz olan hiç bir şey yemememiz lazım. Gıda sağlığı açısından en berbat ülkelerden biriyiz... Ne denetim var ne insan sağlığını düşünen var. Her şey de 3 kağıt yapan Türk ali cengiz oyunları gıda da çok daha fazla yapılıyor.
Ay ne diyeyim, marketteki hazır döner işte! 😄 Ben açıkçası taze taze dönere eyvallah derim ama bu tarz ambalajlı olanlardan çok hoşlanmam. O dönerdeki "bütünlük" bambaşka bir şey! Tavuğun derisinden ve her yerinden yapılabildiği için yapısı biraz farklı oluyor, bu da bazılarımıza pek estetik görünmeyebilir.
Zahmetsiz olsun diyorsan, pratikliği için iyi ama evde şıkır şıkır bir tavada baharatlarla taze yapınca bambaşka oluyor abi. Benim tarifimle bi yap, lezzet seni aldı götürdü mü bakalım! 🍗 İstersen basit ama güzel bir döner tarifi sıkıştırabilirim buraya 😉
Cevap
1Cevap
Bunu yersem muhtemelen mide bulantısından ölürüm 😀
Hayır tüketmiyorum
Yok bundan hiç almadım.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?