Merhaba, Bugün hep yaptığım haşhaşlı ıslak kurabiyeden yaptım, çok da güzel oldu. Kek ve kurabiyerde de evimizde kullanılır. Sizler hangi yemeklerde veya ünlü mamüllerde kullanıyorsunuz?
Haşhaş kullandığınız yemek ve unlu mamuller var mı?
Aslında gormussunuzdur , firinlarda olan hashasli acmalar oluyor, onlarin ic malzemesi. Sade sekilde yenmiyor seker ve yag ile karistirip biraz ceviz ekleyerek hamuru yuvarliyoruz.
Haşhaşı üzerine döktüklerini gördüm de ezme olarak içinde hiç görmedim zeytin ezmeli oluyor genelde ama görürsem mutlaka alacağım Teşekkür ederim öneri için, farklılık kattı 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet tabiki var mesela haşhaşlı kek, poğaça v. b.
Tatlılar var
Var. Haşhaş çok yakışıyor unlu mamüllere. Haşhaşlı poğaça ve haşhaşlı revani yaparım çok da güzel olur. Afiyet olsun.
Sizin de elinize sağlık 🙃
❤❤😘
haşhaşlı bi tatlı var hani üstü krem santili 🙄 haşhaşlı revani mi deniyor ona işte onu iyi yaparım ve onda kullanırım
Çok severim onu... olsa da yesek..
evet güzel olur :)
Kek, tatli, acmalarda, boreklerde kullaniyorum. Ezmesini daha cok seviyorum.
Ezmesini ilk defa duydum, denk gelir ve görürsem bakacağım bilmiyordum
Aslında gormussunuzdur , firinlarda olan hashasli acmalar oluyor, onlarin ic malzemesi. Sade sekilde yenmiyor seker ve yag ile karistirip biraz ceviz ekleyerek hamuru yuvarliyoruz.
Haşhaşı üzerine döktüklerini gördüm de ezme olarak içinde hiç görmedim zeytin ezmeli oluyor genelde ama görürsem mutlaka alacağım
Teşekkür ederim öneri için, farklılık kattı 🙃
Rica ederim.🤗
Ben değil ama anam sık sık yapar. Malum memleketin meşhur şeysi
Hiç kullanmadım, kullanmıyorum haşhaş. Damak tadıms uygun gelmiyor pek
Afyonlu musun yoksa? ;)
Değilim hayır 😅
Afyonda olsaydın bana da yap beraber yiyelim derdim :) Güzel görünüyor çünkü.
Tarifi profilimde mevcut, bakabilirsiniz 🙃
Teşekkürler.
40 yaşında adamsın 24 yaşında ki kıza yavşıyorsun utan kendinden :D
@lmaolili 😅😅😅
Ben öyle algılamadım ama rahatsız edici düzeyde değildi eğer o niyetle yazdı ise
Teşekkür ederim görüşün için 🙃
@lmaolili manyak mısın nesin ne yavsamasi.. iyice kafayi yediniz artik...😠😠
Haşhaşlı tatlıda kullanırım sadecd
Haşhaşlı revani, haşhaşlı çörek
Evet var birkaç tane
Revani tatlısına çok yakışıyor
Hmmm fotoğraf yemelik
revani tatlısı
revani
Var..
Her yerde kullanırız