Kola ve türevi gazlı içecek alıp içmiyorum. Coca cola batı ülkelerinin bazılarında zararlı içeriği sebebi ile toplatıldı. Ülkemizde maliyetten kısmak için yapay tatlandırıcı veya aroma verici kullanılacağını duydum ancak emin değilim. Pepsi zaten zehir. 7 yıl evvel millete imrenip kutu kolasını aldım içemedim. Nasıl gaz bastılarsa berbattı...
Daha öncesinde içtim hatta Eti tutku bisküvilerin ilk çıktığı sıralarda abimi almıştı çok güzel Tabii o dönemlerin tadı güzeldi yakın zamanlarda kola içme durumunu pek yapmam mide rahatsızlığı çektiğim için
Le' Cola’yı zamanında denemiştim, muhabbet arası bir şey olsun diye almıştım. Açıkçası, bir Coca Cola ya da Pepsi gibi efsane değil ama "ay hadi dursun kenarda gazlı içecek bulunsun" kafasında idare eder. Yani fiyat-performans olarak düşünüldüğünde ortalama diyebiliriz. 👌
Hadi tat-tat demişken bir anımı anlatayım; bir gün restoranda müşteriye tadına bakması için tatlı yerine yanlışlıkla kola verdim. Şaşırdı ama ne yapsın, sonuna kadar içti. 😂 Şimdiden afiyet olsun, sen yine dene bakalım, zevk meselesi sonuçta. 😄