Yeme & İçme Simli içecekten içtiniz mi tadı nasıl? gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Magico cielo Güncellemeler+1 yıl İçen yok mu ya Simli içecekten içtiniz mi tadı nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hayır içmedim daha gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hiç içmedim ama merak ediyorum 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Görsel Showdan başka bişi değil. Arada insanım gözü de doymalı :) 0 3 Yorumla gnl_1998 +1 yıl İçtin mi nasıl Yorumla gnl_1998 +1 yıl Alkol katılsa nasıl olur Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Yok içmedim de gördüm. Görüntüsü tadı değiştirmiyor sonuçta. Simli şarap ta satıyorlar. Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İçtim o kadar büyük bir esprisi yok 0 5 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Tadı ekşi mi hangi rengi içtin Yorumla Neonsari1 +1 yıl Mavi ve kırmızı kırmızı daha içilebilir birsey ama öyle büyük bir esprisi yok Yorumla gnl_1998 +1 yıl Vodkayla karışsa efsane olur gibi Yorumla Neonsari1 +1 yıl House of mix daha iyi bunun yerine sim koyarsın çok istiyorsan alkolle daha iyi gider Yorumla gnl_1998 +1 yıl Bulursam denerim teşekkürler Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 381 cevap paylaştı. İçmedim bilemiyorum tadını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır içmedim daha gadası
Hiç içmedim ama merak ediyorum
Görsel Showdan başka bişi değil. Arada insanım gözü de doymalı :)
İçtin mi nasıl
Alkol katılsa nasıl olur
Yok içmedim de gördüm. Görüntüsü tadı değiştirmiyor sonuçta. Simli şarap ta satıyorlar.
İçtim o kadar büyük bir esprisi yok
Tadı ekşi mi hangi rengi içtin
Mavi ve kırmızı kırmızı daha içilebilir birsey ama öyle büyük bir esprisi yok
Vodkayla karışsa efsane olur gibi
House of mix daha iyi bunun yerine sim koyarsın çok istiyorsan alkolle daha iyi gider
Bulursam denerim teşekkürler
İçmedim bilemiyorum tadını
Morunu merak ediyorum içmedim daha
İçmedim