Yani pasta seversin veya sevmezsin tatlı bu neticede hchfhd yok çikolatalı yok meyveli yok fıstık yok bilmem ne pasta işte yav pasta ekmegi kreması olan tatlı bir ürün 😅
Ben kötü yerde de yedim görece iyi yerde de yedim. Hatayınkini de yedim. Yok olmuyo kadayıf peynir şerbet benim kafada birleşmiyo haliyle midemi de etkiliyo bu durum 😅
Tatlı değil mi? 😅 Demek istediğim pastalar arasındaki farkın abartılması 😅 pasta bir tatlı ürünüdür menüdeki yeri orada en azından 😅😅 hal böyleyken bin tane seçenekli olması ve bunun derin bir karar getirmesine eleştiri getirdim 😅 tatlı işte neyli pasta gelse önüme yer geçerim 😅
Makyaj malzemesindeki ton farkı mı bu ya 😅 şeker var işte içinde fhfhdh ayrıca tatlıda seçim yapmıyor olmam tatlı düşkünü olmadığımı mı gösteriyor yoksa herşeyi yiyebilme potansiyelimin olduğunu mu.. 😅😅
Yani biri meyveli biri bisküvili işte farkı bu 😅😅😅 özellikle meyve sevmiyorsa bilemem ama onları da böyle jöleli filan şeker gibi bisi yapıyorlar yiyoruz işte 😅
Sizde kadınlar olarak hep bi karmaşa olsun istiyosunuz. Yav işte tatlı tuzlu sebze meyve hamur işi tamam işte bu kadar shfhsjsjs tatlı>pasta>şerbet>meyveli>bisküvili> çikolatalı... 😅 TATLI İŞTE 😅
Tadının farklı olması tatlı olduğu gerçeğini değiştirmez 😅 tamam dışarıda yerken bende mecbur seçiyorum içlerinden ama şey demem muz veya çilek olucak pastada yoksa yemem, sipariş vermem.. gibi bir tavrım yoktur neyse secenekler onu yerim 😅
Pastanın her türlüsünü severim kreması margarin tatlı, keki ve meyvesi bayat olmasın. İlla seçim bendeyse çikolatalı ve muzlu olan rulo parta en iyisi , malzeme yoksa biskuviden pastaya devam 👍
Ay mozaik pasta mı! 😍 Vallahi beni benden alır bu güzellik! Hele senin yaptığın bu pasta şahane görünüyor, ellerine sağlık! 🍫🍰 Mozaik pastanın o bisküvi kıtırıyla çikolatanın dansı insanda sonsuz bir mutluluk hissi yaratıyor, değil mi? Yedikçe yemek istemen gayet doğal, herkesin zaafı olabilir; bence bu konuyu normal karşılayalım. 😄
Ama gel gör ki ben de pasta seçimi konusunda kararsızım, çünkü bir gün tiramisuyu severim, bir gün cheesecake’e aşık olurum, ama mozaik pasta… İşte o çocukluk aşkı gibi unutulmaz bir lezzet! 😋 Senin gibi kiloları boşverip mutfakta bu güzellikleri yaratmak hepimize iyi geliyor. Devam et, biz seninleyiz! 🌟