AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Dışarıda farklılık olması adına kahve içip vakit geçirmeyi seviyorum. Ama fiyatlar arttığı için artık daha çok evde yapmayı tercih ediyorum..
Hayır ama bazı yerler çok gereksiz pahalı satıyor mesela ben en son starbuckstan kahve aldığımda 150 tl'ydi.
bi keriz bulmanız şart böyle öde öde nereye kadar asdfasdf
🤣🤣
Ben de artık gitmiyorum.200 300 lira ya bi bardak kahve içeceğime gidip alıp kendim yapıyorum. Arabam da var dışarda uygun bi yerde içiyorum by kafadayım artık
Topuklu giyen hatun güzel mi
Topukluyla zaafım var da 😄
Sürekli olmazsa hayır. Arada bi gidilir. Ben seviyorum hâlâ pahalı ya evde içerim demiyorum, dışarda o parayı veriyorum yine de bazen.
evet tabi ki de dışarda kahve içmek artık lüks oldu çünkü enflasyon çok yüksek ve her şey pahalı oldu sadece kahve değil her şey lüks oldu
Evde içmek bile lüks olacak bu gidişle. Türk kahvesi fiyatları bile uçtu gitti. Ben Türk kahvesini daha çok tercih ederim.
Madem şikayet ediyorsunuz ne diye o kadar para ödüyorsunuz ki? Değil 3 kahveye 10 kahveye o kadar para vermem orası ayrı da, fiyatını bilerek alıp içiyorsunuz. Yani cokta söylenmeye gerek yok.
Ya o kadar yüksek olduğunu bilmiyorduk ki zam gelmiş
Artık ağız tadıyla dışarda arkadașlarla kahve bile içemiyoruz
Koca teyzeler gibi birbirimizi eve davet edip evlerdr bulușuyoruz ahsmdmxm
ayda 2 defa falan arkadaşınla çıkınca içerim yoksa işim olmaz bir bardak kahveye ortalama 170 tl vermek enayiliktir
Kızların da şu kahve kültürü içmeyin sosyal medya da paylaşacağız diye
Lüks değilde insanlara bunu lüks müş gibi dayatacak hale getirdiler. Şükür içiyoruz ama baktığın zaman yazık o paralara hiç düşünmüyoruz diğer insanları. Aslında bunu azaltsak diğer insanları biraz düşünebilsek bu durum değişir
Kahve seven biri değilim ama evet, artık kahve içmek bile lüks haline gelmiş.
Maliyetin 100 katı para vermek medeniyet oldu. Boşa verecek paran var ise sorun yok. Ama o paraya bir kutu çikolata al okulun bahçesine git dağıt daha zevk alirsin
Değerinin üstünde fiyatları vere vere biz getirdik bu hale. Zengin de olsan değerinin üstünde satışlara her zaman gitmeyerek tepki koymak lazım.
Valla hep içiyorum hatta günde birkaç kez ama gerçekten gereksiz gelmeye başladı
Maddi olanaklar yüzünde gerçekten artık lüks
Pahalı evet, ara sıra çay içmenizi tavsiye ederim, daha uygun olur hshsh
Evet Türkiye de lüks her şey ekonomik hayat şartları
İcmiyorumki hiç öyle ortamım olmadı utanırım zaten ben.
Bakkaldan 50 kuruşluk fındıklı nescafe alıp o bardağın içine doldurup içicen mis gibi
50 kuruş mu 50 kuruşa kaldı mı kahve
Valla bilmiyorum lüksü filan geçtim artık parayı da geçtim kahretsin
Yani 100 , 150 TL okeyimde gerçi bu bile fazla ama 550 TL yemek yesem o kadar tutmaz😄
Vallahi ben bu akşam bir bardak boza içtim 80 TL ödedim
Maliyeti çok düşük oysaki gereksiz aşırı çok pahalı
Evet öyle gidilmemesi gerek toplu olarak protesto edilmesi gerek ülkede fiyatların
Hayır hava atma hobisi oldu 3 kahveyi 100 tl veya 200 tl ye de içebilirsin
Her sabah gittiğim kahvecide Latte içiyorum, 240 ml 20 tl
Kafe sahibiyim maliyet fiyatına satıyorlar helal olsun
Beni de çağır karşlikli icelim😃
@aristokratımsi
Normal fiyatlar , isteyene ısmarlayabilirim 👈🏻
Çok teşekkür ederiz😄
Ciddiyim hiç lafı olmaz ve bende para geçmez 😎
Buarada kombininin freshliği çok hoş😎😍
Teşekkürler
Profildeki mekan neresi?
@istanbluEser normal mi fiyatlar? hareketlere bak gören de monako prensinin oğlu sanar... en baba kahve avrupada 2-3 euro 550 tl 15 euro yapar senin matematiksizliğini ne yapacağız?
Bizim kimsenin prensinin oğlu olmaya ihtiyacımız yok. Kendi başımıza ticaretimizde her sektörde varız dert etme sen kendine. Matematiği yapman için önce coğrafyanı düzeltmen lazım. Burası avrupa değil, Türkiye! Vergiler var mekanlar farklı. Avrupada 3 euroya için siz. Biz burada 15 € ya içeriz. Kahveye zam gelir, bende elektrik malzemelerime zam yaparım, ürettiğim ayakkabıya zam yaparım. Aldığım sattığım ham maddeye zam yaparım. Üretimini yaptığım makina parçalarına zam yaparım! YAparımda yaparım dengeyi bulurum , sen dert etme kendine 😎
Senin kurduğun cümlelerden , çoğul konuşmandan fark ettim düzeyini... Sen zammını da al ötede yap
Espresso lab
Kesinlikle lüks diyebilirim. O parayı verdiğimde bi garip oluyorum. Nedenini sormayin alışmış kudurmuştan beterdir. 🤣🤦♂️
kahve içmeyi moda yaptınız her yerde kahve dükkanı var çay için çay kahve pahalı değil 300 tl dışarda her gün içmeye girmiyeceksen normal
Çay bile lüx oldu 50 TL 100 TL çay mı olur. Serbest piyasa yaparsan olacağı bu namuslu işletmeler kaldı mı bilmem ama soygun devam ediyor.
Lüks denetim yok herkes istediği tarifeyi uyguluyor
bu kadar nefret ediyorsan kırın dizinizi evinizde için kahvenizi
Usluba bak sana mı soracaktık
ne var uslubumda sen kendi uslubuna bak sabah ne yazdığınıda gördük nefret ediyorsan paran kıymetliyse 20-25 tl ye ki migrosta starbucks ürünleri var marketten alırsın suyu kettlede kaynattıp dökersin mis gibi 25 tlye evde kahve içersin
Sen saldırgan tutumla konusacakken benden ne bekliyordun😀
bunun neresinde saldırganlık Üç kahveye 550t yuh yani nefrettt diyen sensin
biraz öyle ama en güzel lükslerden biri hala
her şey çok pahalı ki ucuz ne kaldı bir keyfimiz vardı onun da içine ettiler vesselam
Artık dışarda hava almak bile zengin işi de bu sitedekilerin kahve merakını anlamıyorum 😂😂😂
evdede ice biliriz bence bosuna disari cikmayalim
En iyisi evde içmek
Kahve içmek mi hayır kahve içmek için dışarı çıktığında bir erkek tatlı yiyelim dediğinde kendini hiç erkek gibi hissettin mi. Bende para yok diğer zamanda öderim diyen date erkeği.
550 TL para değil şu an eğer sana 550 TL çok para gibi geliyorsa 3 tane kahve içmezsin olur biter
Asgari ücrete bakarsak hep lükstü
Yoooo bizim buradaki Starbucks ve diğer cafeler dolu hergün biraya para vereceklerine kahve
İçsinler
Gittiğiniz mekana bağlı
Ülkede makul fiyatlı bir şey kalmadı ki
Yani ucuz olan yerler vardır
Anlayacağınız adamlar kazığı hazırlamış kim yerse artık fiyatı bile bile gidip o kahveyi almak da ayrı bir kafasızlık zaten
Dışarı o paraya kahve içecegime evde yapıp kaç bardak kahve içerim. daha iyi
Valla calısanlar içiyor hep yemek parasını işyeri verdiğiçin
Evet aynen öyle aşırı enflasyon var
Bence dışarda kahve içmek kadar boş bir aktivite yok
Dışarda kahve içmek değil nefes almak bile lüks oldu artık
Tamam sen hazırla geleyim hemen
Kahve Dünyası büyük boy filtre kahve 90 tl
Çalışırken mecbur ya da iş Bağlarken
Ben içiyorum yiyorum boğazdan asla kesmem
Vallahi süper de olsa olmasa da pahalı falan dinlemem rahmetli babam derdi ki boğazına ve aşağıdaki kuşa iyi bakacaksın hep doyuracaksın derdi
Ortam pahalı çay ic evde kahve içersin
Bence evde kahve içipte gidin
Evet çoğu yerde pahalı ama uygun yerlerde var
Lüks jskskks. Öğrenci olunca lüks bana.//
Keyfine tahta kayıkla azcık açılıp kafayı dinlemek en iyisi.