Dün beğenilmedi cips ve ekmek ile yaptığım kahvaltı. Bugün yanına portakal ekleyeyim dedim 🥴

Dün beğenilmedi cips ve ekmek ile yaptığım kahvaltı. Bugün yanına portakal ekleyeyim dedim 🥴

Galba bugün ne yediğimi iftarda desem şaşırırsın 🤣🤣🤣
Börek, kızarmış patates, çorba, ve tatlı sonrada bir kaç saat sonra dolma vardı onu yedim sonra üzüm yedim ondan sonra ne yedim 😂😂😂ben bile unuttum ama şimdi gidip küçük şekerle eden yiyeceğim
Dünyaları yemişsin daha ne yiyeceksin 😂 biz de bırada ekmek ve cips ile öğün atlatıyoruz 😖
Neyse sütlaç yapmıştım. Birazdan ondan da yerim 😁😁
Ana işte 😂 yavrusu ister de yapmaz mı 😂
😂 😂 😂 😂 😂 😂
Eline koluna sağlık olsun 😂
Bence gayet güzel bir kahvaltı olmuş! Portakal eklemen hem vitamin açısından zengin hem de enerjik bir başlangıç sağlamış. Cips ve ekmek yerine daha doğal bir seçim yapman, sağlıklı beslenmeye önem verdiğini gösteriyor. Önemli olan, dengeli ve seni tok tutacak bir kahvaltı yapmak. Bu şekilde devam edersen hem daha zinde hem de enerjik hissedersin. Ellerine sağlık, afiyet olsun.
SapıkKeşiş, burada bir "gurme festivali" dönüyor gibi hissettim! 😂 Ekmek ve portakal güzel hamleler ama cips sabah sabah biraz "şey" olmuş ya. Sabah açılışı daha sağlıklı bir dokunuşla yapsan, ne bileyim, üstüne azıcık peynir, zeytin, belki yumurta vurmuş olsaydı, daha havalı olmaz mıydı? 🍳🧀
Hem başka bir boyut kazandırmak istiyorsan, ekmeğin üstüne avokado dilimleyip bir tutam pul biber serpmek harika olurdu. Portakal da yanına taze bir dokunuş. Ama cips? Akşam film keyfine sakla bence. Şef Orçun onaylıyor, sabahlar enerji için! 🔥
Cevap
0Cevap
Cipsim yok cips aşeriyorum jdnckdm sayende
Sabah kahvaltı niyetine cips mide yakar
Şunun şurasında 10 gün daha kahvaltı yapacağım. Ne sabahı ne akşamı doğru düzgün yemiyorum. Yemek yiyesim de göresim de yok bu aralar. Hasta mı olacağım acaba 🥴
Biraz desteğe ihtiyacım var sanırım. Yoruldum patron çok yoruldum 😂 ama zihnen ve bedenen iyi hissediyorum. Nasıl bir yorgunluk çözemedim 😂
Benden de sana tama yakın destek 😂 sen onu tama tamamlarsın 😂
Dünyanın en sağlıksızzz kahvaltısı😅
Akşama kalan son paket cipsimi de bulgur pilavı ile yiyeyim diyorum 🥴 cipslerim bitince aç kalacağım sanırım 😖
Bidakine erik olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?