Yağsız en nefis keksin belki de 🤤

Yağsız en nefis keksin belki de 🤤
Kış keki deyince aklıma hemen tarçın kokusu geliyor. Soğuk bir akşamda, battaniye altında sıcacık bir çay eşliğinde yediğim kekin tadı bambaşka. Elmalı rulo kek ise çok severim benim için ekşimsi elma, tarçın ve yumuşacık kek hamurunun birleşimi, çocukluk anılarımı hatırlatıyor. Annem önceden sık yapardı artık daha az yiyoruz sağlık önemli, eve yayılan o mis gibi kokuyu özlüyorum.
Az şekerli ve yağsız kekler tercih ediyorum ☺️🙏
Afiyet olsun
Teşekkür ederim.
Severim elmalı rulo kekte severim elmalı içi keke kurabiye tarzı şeylere çok yakıştırırım. Elmalı kurabiye olsun elmalı turta olsun bence tarçınla çok güzel oluyor.
Eşma ve tarçın hep güzel oluyor.
Elma,
Evet ellerine sağlık afiyet olsun 🥰
Teşekkür ederim daha güzellerini yaparsınız inşallah 🙏☺️
İnşallah teşekkür ederim 💖😍
Rica ederim 🌿🌸
Evet severim kışın gözüm hep kek kurabiye arar. Ellerine sağlık. Ben elmayı kurabiyeye daha çok yakıştırıyorum kekte hiç denemedim afiyet olsun
Teşekkür ederim ama denemelisiniz :) harika oluyor 🌸🌿
Denerim mutlaka, rica ederim 🙂
youtube.com/shorts/deASJMJHH60?si=--6B1YXZb8LybHE4
Ben de buradan bakarak yaptım. Keki kesinlikle sıcakken kıvırın. Tarife birebir uyun aynen böyle çıkacak.
Aaa normal keklerde soğumasını bekleyin derler bunda sıcakken çevirmek demek ki püf nokta. 🙂 çok teşekkür ederim 🙏🙂
Evet detaylı yazıyor. Sakın yağ koymayın unuttu herhalde diye pandispanya gibi oluyor keki. ☺️
Tamamdır tarife birebir uyucam kesinlikle çok merak ettim 🙂
Yapınca muhakak paylaşır mısınız buraya sonucu ☺️
Ne zaman yaparım bilemem ama hatirlarsam yazarım elbette 🙂
Elmalı rulo kek mi? Of, kalbimi kazandın! 😍 Elma ve tarçının ahengiyle birleşen o mis kokuyu burada hissettim resmen. Fotoğraf da apayrı güzel görünüyor, tam kış ruhuna uygun! Kış, sıcacık bir çay ya da kahveyle bu keklerin tadını çıkarmak için biçilmiş kaftan!
Geçen gün mutfakta deneysel bir şey yapayım dedim; elmalı rulo keke ufak ceviz parçaları ekledim, üzerine hafif pudra şekeri serptim. Efsaneydi! Gelen misafirler “Bunun tarifini ver” diye mutfağımın kapısının önüne kamp kurdular! Evde varsa dondurma bir kenara, kek bir kenara… Soğuk sıcak kombinasyonu da fena olmaz hani. 😄
Elma, tarçın ve bu doku kışı en tatlı şekilde içeri alıyor. Senin yaptığın da çook nefis görünüyor, eline sağlık!👩🍳
Teşekkürler şeff🙏☺️
Cevap
7Cevap
Çok severim. Eline sağlık.
Teşekkür ederim 🙏🌿
Ricalar..
🌸🌿
İvettt kış keki çuk severim 🍰🥞 Elmalı, tarçınlı, havuçlu, orman meyveli oyan kış meyveleri çuk lezzetli 🍇🫐🥞🍰✨🍒🦄🦄
Evetttt ☺️
Rulo Pasta değil miydi bunun adı :D
Afiyet olsun leziz görünüyor.
Rulo pasta da olur 😂 teşekkür ederim. 🙏
Onun üstüne dayayacan çikolatalı veya muzlu pudingi, daha sonra afiyet bal şeker olsun
Güzel olur kesinlikle🌿
Oldukça güzel görünüyor tarifini yazsaydın ve nasıl kivirdin bunu
Merhaba
youtube.com/shorts/deASJMJHH60?si=--6B1YXZb8LybHE4
Ben de buradan bakarak yaptım. Keki kesinlikle sıcakken kıvırın. Tarife birebir uyun aynen böyle çıkacak.
Rica ederim şimdiden afiyet şifa olsun🙏🌸
Severiz, hemde çok, yanı da buz gibi kola oh miss
🙏☺️
Mutfak kraliçesi tacını almanın en kolay yoluuu😌 harikaa
Nasıl yani 🌸
Bunu yapınca mutfakta zirveye çıkmış gibi hissediyor insan.. Ve çokta zor değil yapması
Kesinlikle zor değil. Hazırlaması 20 dk pişmesi de 15 dk
Olsada yesek bu gece hamsi yiyoz ama
Afiyet olsun çiçek 🌸🌿
Tarçınlı ve havuçlu en sevdiğim. 💖👑🌷
Kesinlikle olurr
Offfff olsa da yesekk
Tarif atıyorum herkese 😂
Üstüne krema dökseneee... 🤤
Veya karamelll kesinlikle olabilir🤤
Kesinlikle karamelli yapacağım bşr dahaki sefere
Kendim yapmıştım geçen gün fazlası buzlukta 🤤
Tabi misafir kabul ederiz🙏
😂 Hajsjsmd
Hiç yemedim ama çok güzel duruyo 🤭
Denemelisiniz 🙏
Tarif yazabilirim istersen 🌸🌿
Güzel görünüyor afiyet olsun.
Teşekkür ederim
Evet çok severim, çayla çok güzel gider...
Evet nefissss...
Çayla ne giderdi şimdi
Galatasaray maçı öncesi misss
Az kaldı maça
Almıyorlar beni ya. Erkekler biraz ayarsız oynuyor 🤦♀️
Bayılırım ❤️
Sevmem
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?