Yeme & İçme Jöleli keki seviyor musunuz? RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Tadı değişmiş iğrenç @ülker aloooooooo?Ülker bu saatten sonra bak işine karşim. Jöleli keki seviyor musunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Pek tercih etmiyorum gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Evet güzel ama artık lüks bir kek. Kekspır +1 1 5 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Popkek gruptan ayrıldı Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl Limonlu olan kalsın ama Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Bak bişi diyim miLimonlu seven gerçek gurmedir. Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl Daha doğrusu sevmeyen konyalıdır Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Ah evet. Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 554 cevap paylaştı. Fiyatı pahalandi bir şey diyemedik gramajı düştü yine diyemedik lan bari lezzetini değiştirmeyin... 0 1 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Kesinlikle. Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevmem lazım yoksa konyalı sanılabilirim 😂 ki seviyorum. 0 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl En son ilk okulda yemişimdir bu tarz şeyler tüketmiyorum. Sevmem 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Bu resimdeki en sevdigimdi, yillar oldu yiyeli ayarini bozmuslar demek:/ 0 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gürbüz'ün sevdiği jöleye iğrenç diyen de ne bileyim yani 😅 0 0 Yorumla
Dnz9877 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kekstra ya joleli kek diyeni ilk kez gördüm 😄 çok severim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu kek değil ki kekstra 2 0 Yorumla
Proven Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Eskiden ne yerdik be :) ben jölesini hep en son yerdim. 0 0 Yorumla
aleyna-pia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çok severim ben 😅 1 2 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Oy minnoşum Yorumla aleyna-pia +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Evett seviyorum 1 2 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Neyyli purtukallı mı Yorumla lilyyx +1 yıl evett çileklide güzel Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. O jöleye dil atacan önce 0 4 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Ruzzzpicocukları yanlis anlayacak awk akajaksjdjdjkqksjdkekekskd Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Olm ben saf duygularimla soyliyom ama Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Biliyorum ama herkes ben gibi anlamaz zhdjsj Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 😔😔😔😔 Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bayılıyorum ama yiyemem 😔 0 2 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Niden Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Mutsuzum. Yersem mutlu olurum. Mutsuz kalmak istiyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nimete iğrenç demek de ne bileyim ya 0 2 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Duyar kasmak ne bileyim ya Yorumla merakettimmişte +1 yıl kime kasıcam duyar? ve ne çıkarım olacak? Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Önce kenarı yerim en son jölesini yerim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kekstra vardı o güzeldi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Pek tercih etmiyorum gadası
Evet seviyorum
Evet güzel ama artık lüks bir kek. Kekspır +1
Popkek gruptan ayrıldı
Limonlu olan kalsın ama
Bak bişi diyim mi
Limonlu seven gerçek gurmedir.
Daha doğrusu sevmeyen konyalıdır
Ah evet.
Fiyatı pahalandi bir şey diyemedik gramajı düştü yine diyemedik lan bari lezzetini değiştirmeyin...
Kesinlikle.
Sevmem lazım yoksa konyalı sanılabilirim 😂 ki seviyorum.
En son ilk okulda yemişimdir bu tarz şeyler tüketmiyorum. Sevmem
Bu resimdeki en sevdigimdi, yillar oldu yiyeli ayarini bozmuslar demek:/
Gürbüz'ün sevdiği jöleye iğrenç diyen de ne bileyim yani 😅
Kekstra ya joleli kek diyeni ilk kez gördüm 😄 çok severim
bu kek değil ki kekstra
Eskiden ne yerdik be :) ben jölesini hep en son yerdim.
Çok severim ben 😅
Oy minnoşum
🥰🥰
Evett seviyorum
Neyyli purtukallı mı
evett çileklide güzel
O jöleye dil atacan önce
Ruzzzpicocukları yanlis anlayacak awk akajaksjdjdjkqksjdkekekskd
Olm ben saf duygularimla soyliyom ama
Biliyorum ama herkes ben gibi anlamaz zhdjsj
😔😔😔😔
Bayılıyorum ama yiyemem 😔
Niden
Mutsuzum. Yersem mutlu olurum. Mutsuz kalmak istiyorum
nimete iğrenç demek de ne bileyim ya
Duyar kasmak ne bileyim ya
kime kasıcam duyar? ve ne çıkarım olacak?
Ülker güzel la jolelesi
Severim ama alamıyorum
Önce kenarı yerim en son jölesini yerim
Evet seviyorum yumy.
Kekstra vardı o güzeldi
Severim çayla birlikte iyi gidiyo
İmmmmm bayılırım 😋
sevmem
Severim
Çok severimm
Çok severim.
Severim.