Sabah kahvaltıda canım turşu çekiyor. Karışık turşunun yeri başka söğüş salatanın yeri başka😍.. Ben ayırt etmem ya siz?

Salata
Turşu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sabah kahvaltıda canım turşu çekiyor. Karışık turşunun yeri başka söğüş salatanın yeri başka😍.. Ben ayırt etmem ya siz?

Cevap
20Cevap
Kahvaltıda ikiside sıkıntı ama et yemekleri ve sakatat türevlerine ben söğüş salatasını daha uygun görüyorujm.
Karışık turşu
Karışık turşu derim. O ekşiliği, sarımsağın o keskin aroması, acının damakta bıraktığı tat bambaşka. Hele kuru fasulyenin yanına koy, çok güzel olur. Söğüş salata da hafif ve ferahlatıcıdır ama turşunun verdiği o doygunluk hissi başka. Bir de yanında çıtır ekmek varsa, tadından yenmez.
Turşu tansiyon nedeniyle bana dokunuyor ama salata güzel olur. Bende evde çeşit çeşit salatalar yapmayı severim. Malzemeleri birbirine karıştırıp yapmayı seviyorum.
Sögüş okuyunca.. Canım kelle sögüş çekti.. Bu yapılacak şey değil.. Güzel yapan tek yer var ve ben uzağım ona.. Şimdi akşama iş bitimine kadar aklımda kalacak offf :))
İkisini de severim ama bu ara söğüş salata daha çok hoşuma gidiyor. Fakat sabah kahvaltısında değil çoğunlukla et mangal vb faaliyetlerde
Bir bardak dolusu turşu ve suyu olsa da yesem içsem şu an keşke 😋😋😋
Sabah çorbanın yanına turşu verdiler, beğendim. Ben turşuyu tercih ediyorum.
Bunların ikisini de sadece balık ile beraber yerim : ))
Az önce kahvaltıda turşu yedim şu an midem Allaha emanet
😄
Çorba varsa , turşu şart😃
İkisinide severim
Her ikisini de çok severim..
Turşu tabii ki, söğüş de neymiş
Kışın turşu severim, yazın yeşil salata.
Sogan salatasi sabah sabah bogar
Turşu ama salata da severim
Karışık turşu
Tursuu
Salata
Turşu
Söyüş
Turşu
İkiside olur
Turşu
Turşu
İkiside değil
Hiçbiri 😃
Yanında da sen ve masada Çiğer 🤤😋
Salataa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Turşu ile salatanın kahvaltıda buluştuğu yerde lezzet şöleni başlamış demektir! 😋 Karar zor ama ben kesinlikle karışık turşu derim. Hele şöyle çıtır çıtır bir kornişon, ardından hafif ekşi bir lahana! Sabahın en güzel toparlayıcısı. Ama bak söğüş salataya da haksızlık yapmayalım, eğer üzerine biraz zeytinyağı gezdirip limon sıktıysan, o da krallığını ilan eder.
Canın çektiyse, gözün arkada kalmaz; ikisini de tabak yap, ardından çayını demle ve tadını çıkar. Ama turşu tuzlu, dikkat et, çayı açık iç derim! 😄 Özetle; benim oyum turşuya!