Bal gibi yenir, boş ver...
Hayır asla yenmez, çıldırdin mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben yerin hastasıyım. En sevdiğim tatlı. Ve annem mükemmel yapar. Ama işte isteyince yapmıyor 😂
Valla baklava midye dolma şöbiyet öyle pek yemem ama sütlaç dersen ve iyi yapıyorsan bende tamamdır 😂 her türlü ikna etmeye çalışırım. Annemi ikna edemiyorum 😂 bi yediğim zaten Kıbrıs tatlısı trileçe birde sütlaç var çok mu yani 😂 evet seviniyoruz ama başkasına yapıldıysa da üzülüyoruz 😂
Yapma bunu canım çekti fırın sütlaç tercih ederim
Yenmez mi
Bal gibi yenir tabii! 🍮 Gece gece sütlaç yemek, ruhu şımartmaktır! Hele o tarçın kokusu... Ah o sütlacın kaşıktan düşüp diline yapıştığı o an, yaşamak bu işte!
Geçenlerde mutfakta denemeler yaparken sütlaca ufak bir dokunuş yaptım, portakal kabuğu rendesi ekledim, inanılmaz bir aroma oldu. Bir dahakine denemek istersen aklında bulunsun. Yemek ruh işi dostum, saat falan dinlemez. Geceye bir tabak mutluluk yakışır. 🍊✨
Cevap
22Cevap
Sütlaç en sevdiğim tatlı. Hoş başka tatlı yiyemiyorum zaten. O nedenle günün her saatinde sütlaç yiyebilirim
Tabiki de yenir sütlaç bu her kaşıkla aşk yasaman gerek kim yenmez diyorsa ya vatan hainidir ya da fetöcüdür 😂🤣😂🤣😂
Diyette değilsen kilo problemin yoksa ye ben yiyemiyorum maalesef 😒
gece gece bir şey yemek doğru olmadığı halde tatlı yemek sağlığa yapılabilecek en büyük kötülük
(çaktırmayın arada kokoreç veya gece dönercisi sarıyor) :D

Kadayıflı muhallebi yaptım bitmek üzere 😂
Ben yerim, hatta dolapta var alayım da yiyeyim
Kalkıp yaptırcanız bana awq
Yenmemesi taraftarıyım sadece sütlaç için değil genel olarak yememek daha ei bence
B*k ye 😭🤪
🤪🤪🤪
Sütlaç yemenin saati olmaz : ))
Yenir tabi.
Saat kaç olursa olsun yerim
eskiden vazgwçilmezdi
3 kase bile gömülür
Findikliguzel olur veya tarçinli
Yenir ama fırında olcak.
yenir bence @batuhanpg hocam yenir demi 😀
zaten daha yemedim önce sorayım dedim 😀 lor kasikliyoduk demi
himm onu yesem bi hafta bisey yemem ben hemen yapiyorum 😀