an itibariyle bi aydınlanma yaşadım ve araştırmamda hafif zor uyumamın ve kalp çarpıntılarımın nedenini öğrendim. geçen hafta hatta onceside biraz sayko gibi çay tükettim. ama öyle böyle değil. ve insan korkuyorda. inceden tarif edilemez kalp tarafında bi garip hissiyat vardı. ailede kalp sorunu da yok. bi belirti de yok baska. elimle yumrukladım. hani ne oluyoruz diye. kızdım. sonra orada tabi kemiği zedelemişim. orada kemik ağrısı derken ara ara günde 5 6 kere oluyordu. olur olmaz zamanlarda. hep aklımda kalbim var. arada bi çarpıntımı desem bilemedim. oluyordu. hiç daha önce yaşamadığım bişey. araştır bakalım kalp krizi belirtileri. kalp spazm. kalp osu busu. şimdi farkettim. gençler herşeyin fazlası zarar. pokunu cıkartmamak gerek. ben bi de büyük bardak aldım ki zırt pıst caydanlıga gitmeyim diye:D bi de cidarlı sogumasın diye. ıcıyorum ama dizi izlerken vs. yine soguyor hhadi üstüne yenden tamamla derken aksam evde sabah işyerinde. sizle paylaşayım dedim. belki birine dokunmus olurum.
bu arada çayı şekersiz sağlıklı kalorisiz kilo yapmaz diye içiyorum sevmenin dısında. soğuk içecektede ayrana alıstırdım kendimi. dogal asitsiz sekersiz kalorisi az diye. önerileriniz varsa alabilirim ozellikle sıcak iceceğe. alternatifi ne olabilir cayın. kahve pek sevmem
Ben de bir aydınlanma yaşadım bak şimdi.. Pişman oldum diyebilirim ama zararın neresinden dönersen kardır demişler.. çayın zararlarını anlatan yazılar okumaya tövbe ettim..