Yeme & İçme Şu an yesem cok kilo alır mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bayadir kfc yemiyorum aşırı çekti canım gidip yememek icin çok zor duruyorum yesem mi sizce Güncellemeler1 yıl kfc subelerini kapamis arkadaslar😞😞 Şu an yesem cok kilo alır mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. almazsın 1 0 Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Almazsın KFC burger vs gibi şeyleri sürekli yerden zararlı olur arada sırada yemek bir sıkıntı oluşturmaz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Teselllin düşecek kadar ye küçük birşeyler 1 2 Yorumla Soran 1 yıl valla kriz tuttu wisjsjss Yorumla softhayat33 1 yıl KFC kirizi hiçbir şeye benzemez Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Bir şey olmaz gün içinde dengelersin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl nasil dengeleyebilirim acaba bana öneri verir msn Yorumla Nur29290 1 yıl Ara öğün yaparsın, akşam yemeğini hafif tutarsın, günlük suyunu içersin Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Bu saatte de yenmesin ya 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ama nasıl çekiyor Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Ye gitsin ya dünyaya bir defa geliyoruz zaten Her gün gelmiyoruz 😄https://www.youtube.com/embed/0ZY5jxaRDZ4 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hahaahahah maşallah tosun Yorumla Paşazade02 1 yıl Yani sende tuşun gibi yapma istersen 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hayır almazsın yürüyüş falan yap yeterli 1 2 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim ❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
almazsın
Almazsın KFC burger vs gibi şeyleri sürekli yerden zararlı olur arada sırada yemek bir sıkıntı oluşturmaz
teşekkür ederim
Teselllin düşecek kadar ye küçük birşeyler
valla kriz tuttu wisjsjss
KFC kirizi hiçbir şeye benzemez
Bir şey olmaz gün içinde dengelersin
nasil dengeleyebilirim acaba bana öneri verir msn
Ara öğün yaparsın, akşam yemeğini hafif tutarsın, günlük suyunu içersin
Bu saatte de yenmesin ya
ama nasıl çekiyor
Ye gitsin ya dünyaya bir defa geliyoruz zaten
https://www.youtube.com/embed/0ZY5jxaRDZ4Her gün gelmiyoruz 😄
hahaahahah maşallah tosun