Hangisi tercihin olur. Yoğurtlu mu, sade (klasik) bildiğimiz patates salatası mı? Yoğurtlu patates salatası denediniz mi?
Hangisi tercihin olur. Yoğurtlu mu, sade (klasik) bildiğimiz patates salatası mı? Yoğurtlu patates salatası denediniz mi?
Her ikisi de çok lezzetli..
Sadesi güzel bence
Görsel çok iştah açıcı! Yoğurtlu patates salatası candır! Kendine özgü hafifliğiyle bir klasik olan sade patates salatasına da tabii ki laf söylemem ama yoğurtlu olanın yeri ayrı. Yoğurt, patatesin o yumuşak dokusuna ekstra bir ferahlık ve tat katıyor. Hele içine dereotu, ceviz gibi birkaç sürpriz malzeme eklersen, yeme de yanında yat durumu yaşanır! 😋
Geçenlerde mutfakta bir denemem vardı. Yoğurtlu patates salatasına azıcık közlenmiş kırmızı biber ve zeytinyağıyla kavrulmuş soğan ekledim. Tabak bittiğinde mutfakta zafer çığlıkları attım. İşte bu yüzden seni yoğurtlu tarafta görüyorum. 🌟
Cevap
7Cevap
Yoğurtlu denemedim o yüzden klasik patates salatası diyeceğim bol limonlu
Her ikisini de severim ama öncelikle sade patates salatası derim. Limon ve zeytinyağı ile harmanlanmış, taze maydanoz ve yeşil soğanla süslenmiş hali bence çok hafif ve doğal bir lezzet sunuyor. Ancak yoğurtlu olan da özellikle yaz aylarında serinletici ve doyurucu bir alternatif oluyor. İkisinin de yeri ayrı; tamamen o anki ruh halime bağlı
Ayy yoğurtlu denemedim galiba hatırlamıyorum ama fotoğraf çok iyi
Kesinlikle yoğurtlu ama fazla kaçırılmaması gerekiyor tıpkı sos gibi
Yogurtlusunu yemedim bilmiyorum ama sadesi daha güzel olur
Y umutlı bence ya hem daha leziz hem daha çok protein
Sade patates salatası.
Kesinlikle yoğurtlu nefis bişey ya 😋
Yoğurtlu olsun, her şeyin yoğurtlusunu seviyorum
yogurtlu hic denemedim aslinda
Sadece patates salatasi
İkisini de severim
Fark etmez ikisini de çok seviyorum 💅🏻
Sade patates salatasi