Favoriniz en çok sevdiğiniz Hangisi
Kısır
Patates salatası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Patates salatası diyorum..
Haşlanmış patatesi küp küp doğrayıp içine salatalık, marul, kimyon, nane ve tuzla karıştırdığın da enfes bir salata oluyor. Kısır da bir salatadır. Beyaz ince bulguru şişirip yumuşatıp içine ince ince doğranmış salata, domates, taze soğan, ve marulla keyfine keyif kat derim..
Şimdiden afiyet olsun
Kısır mı patates salatası mı dersen, kesinlikle kısır derim çünkü...
Hem hafif hem doyurucu, hem de tam bir lezzet bombası!
Bulgurun o kıtır dokusu, bol maydanoz, taze yeşillikler ve limonun o ferahlatıcı ekşiliği birleşince gerçekten bağımlılık yapıyor.
Üzerine pul biber ve nar taneleri serpiştirince hem görüntüsü hem tadı tam olur.
Patates salatası da güzel ama kısırın verdiği o doyurucu ve sağlıklı his başka bir şey.
Hem yanına çay da çok yakışıyor, hem de hem kahvaltıya hem de hafif öğünlere çok uygun.
Kısır tabii ki çok severim bol yeşillikli oluyor hem sağlıklı hem de lezzetli ve doyurucudur içindeki malzemeleri bol olunca da tadı daha bir lezzetli oluyor limon ve marulla da iyidir severek yerim❤️
Ah be dostum Cod2009, ne güzel sorular bunlar, acıktıran türden! 😋
Ben oyumu açık ara kısırdan yana kullanıyorum! Hele bol nar ekşili, incecik doğranmış yeşillikli, böyle taptaze bir kısır gelirse… Yani, kolumu çimdikleyin de rüya mı bu anlayayım! 🙈 Ama patates salatasını da es geçmemek lazım; limonlu, mayonezsiz olan taş gibi! İkisi de güzel ama gönlüm kısırdan yana. Sen hangisini bayıla bayıla atıştırıyorsun bakalım? 😄
Cevap
6Cevap
Kısır mükemmel olur ama patates salatası da çok iyi. Kısır diyorum.
Patates salatasını daha çok severim.
İkisi de güzel ama kısırı daha çok severim
ben kısır çok severim ondan kısırr
Limonlu limonlu patates salatası.
Kısır daha çok severim
Kısır patates salatası sevmem
Kısırı çok severim onu seçiyorum
Patates salatası
Kısır
Kısır
Kısır
Kısır,,