Sizce bu evliliğe devam etmeli miyim?

Biz çok severek evlendik ve eşimin işi dolayısıyla doğup büyüdüğüm şehirden ayrılıp başka bi şehire taşındım ailemden uzaktayım burada tanıdığım görüştüğüm kimse yok sadece eşimleyim ben evlenmeden önce çalıştığım için çevremde vardı ve aktif biriydim kurslara vs giderdim evlendikten ve başka şehire taşındıktan sonra bunların tamamı bitti yine çalışıyorum ama kurslar vs gitmiyorum. Dün den önceki gün eşimle büyüm bir kavga ettik bana çay doldurmasını istedim ve o da sinirli bi şekilde kalktı doldurdu ve hanım ağa gibi oturuyorsun ben hizmet ediyorum yprgun halimle dedi ve ben de çayı içmedim gittim yattım dün de yine aramız limoniydi çok konuşmadık vs akşam arkadaşları okeye çağırdı onlarla gittik gayet iyiydi yani sabah da benden önce kalkmış salonda uzanmış yatıyor kahvaltı hazırlığına başladım ben sonra geldi maya var mı dedi bende baktım ve yok dedim ne yapacaksın mayayı dedim pişi yapacaktım neyse yoksa dedi ve gitti salona yatmaya devam ediyor sonra ben patates kızarttım salona gidip niye yardım etmiyorsun sadece pişi için mi mutfağa geldin maya yoksa diğer işlere yardım et dedim sonra yapmayacam kahvaltı falan dedi gitti yattı sizce bunun derdi ne? Uzun oldu kusura bakmayın

Sizce bu evliliğe devam etmeli miyim?