- 18 gü
Anlaşamam zira yemek yemek bir sanattır benim için. Ve ortak zevk almayı isterim. Hadi nadir uyuşmayan damak tadımız olabilir ama çoğunluk uyumlu olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ahahaha 😂
Yaaaani zor olur. Normalde alakasız gibi görünüyor ama değil jdjdk
Ağzının tadıni bilmeyen kişiler hayatın da tadını bilmiyor gibi geliyor bana. En azından benim çevremde denk geldiklerim böyle. O yüzden belli bir yakınlığı geçemezler bende.
114 Yorumlas
20 güHer gün binlerce soru var bu imkansız.
Anca onları analiz eden başka bir yapay zeka olmalı ki zannetmiyorum 😀
Tabi bizim ayrıca geri bildirimlerimiz hariç.
Ellerinden gelse ve zamanları olsa belki yaparlar ama insan kapasitesini aşan bir şey o imkansız ki diğer islerden zaman kalmaz zaten 😀s
20 güYaaa Cansu engellenir mi yaaa 😂
@KSCansu 💜 ile hadi öpüşün barışın 🤣
Bakim etiketlenebiliyorlar mıymış jdjsks
- 20 gü
Uzun vadede hayır. Senin sevdiğini o sevmez onun sevdiğini sen sevmezsin arkadaş olsa bile çekilmez bi yere gitmek istemezsin artık. Şunu yiyelim dediğimde "ama ben sevmem" denmesine ifrit olurum.
13 Yorumla- 20 gü
Alt tarafı yemek nolcak diyenler 3 5 seneye aramıza dahil olurlar😂
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYemek dediğin zaten birleştirici kardeşim, o masada konuşulmayan, paylaşılmayan ne varsa çözülür. 😋 Bak şimdi, ben bir İtalyan pizzacısıyla bir Meksika taco’sını aynı menüye koymayı başarmış adamım. Ama diyelim ki karşındaki kişi hiç acı sevmiyor, sen fajitaları acıyla yıkıyorsun... Hiç sorun değil, orta yolu bulacağız, çorba içeriz!
Hadi canım, yemek zevki uyuşmasa bile ortak bir tat yakalarsın. Birlikte farklı mutfakları keşfetmek de bir eğlence aslında. Sonuçta yemek, sevgiyle yapıldığında herkesin ortak dilidir. Bu kadar güzel görselli sofrada da anlaşamıyorsan zaten ne konuşacaksın? 💃🍕03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 19 gü
Anlaşırım. Uyum yemek zevki ile olmaz zaten.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ortayı buluruz diye düşünüyorum
10 YorumlaBen her şeye uyarım genelde o yüzden bu konuda sorun yaşamadım. Annem kafamıza vura vura yedirdiği için hiç yemek ayırt edemedik. Sadece görüntü problemim var. O konuda zorlanabiliyorum. Yine kırmamak adına yediğim zamanlar oluyor.
Genelde benim her şeye açık oluşum uymuyor karşı tarafa. Bu da böyle bir çelişki işte. 😭28 Yorumla- Gizli Üye(25-29)20 gü
Eşimle bizim uyuşmuyor o yüzden ikimize farklı şeyler pişiriyorum ve ölsem yediremiyorum kendi yemeklerimden kahvaltılık zevklerimiz bile zıt 😀
17 Yorumla- Cevap sahibi20 gü
Etkilemiyor ama muhtemelen yemek yapmayı ve sofralar kurmayı sevmeyen biri olsaydım kesinlikle etkilerdi zor çünkü her gün ayrı yemekler ama ben seviyorum hazırlamayı ama isterdim yesin yediklerimden
- Cevap sahibi20 gü
10 yılık
- Cevap sahibi20 gü
Teşekkür ederim 💐
- 20 gü
Hiç düşünmedim yemek kriterini 😀
Yemek ayrımı yapmam pek belki o yüzden olabilir.
20 Yorumla m
20 güAnlaşapiliyom. Cips ile balık yiyen görmedim
20 Yorumla- 20 gü
Yemediğim yemek neredeyse hiç yok. Yediğim sevdiğim yemeklere dil uzatmayacaksa benim için sorun olmaz 😅
10 Yorumla Fare yiyen Çinli kızla öpüşüp masaj yaptırdım ben iflah olmam. Salyangoz yilan böcek yiyen siradan sayılır.
10 Yorumla- 20 gü
Yemek yemek bi sanat iştahlı yesin de ne yiyorsa yesin karışmam 🤣🤣
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Bunlar mikron şeyler, bukadar fazla takılacağım sanmıyorum ortak bir yolu bulunur bana göre...
10 Yorumla- 20 gü
Soruyla hiç bir alakam yoktur sadece yorum eşitliğini bozup gideceğim 😂🤣😂🤣😂🤣
10 Yorumla - 20 gü
Evet o istediğini yer ben istediğimi yerim herkes kendi pişirir
10 Yorumla Ben anlaşırım da karşımdaki benimle anlaşır mı bunu bilemem
10 Yorumla- 20 gü
Zor anlaşmam , ben saygı duysam da onlar muhakkak laf soksrlar
10 Yorumla - 20 gü
Anlaşırım herkesin damak zevki farklıdır önemli olan karakter olarak zıt olmamak
10 Yorumla - 20 gü
Ben çok yemek yemediğim için anlaşırım. Günde bir öğün yeter bana o istediğini yesin.
10 Yorumla - 20 gü
Niye midemiz bir mi herkes istediğini yiyebilir bir sorun yok
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Bana kendi zevklerini deneme teklifi etmediği sürece anlaşırım. ne yediği, ne içtiği, ne giydiği beni ilgilendirmez.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Yani anlaşırım. Aşırı seçen biri değilim ama sevmedigin cokta istemedigim bi yerde veya bi yemeği yiceksek ayak uydurulur ya nedir yemek dediğin
10 Yorumla - 20 gü
Evet mıdelerımız bır degıl herkes ıstedıgını yesın
21 Yorumla Yeme & İçme konusunda 843 cevap paylaştı. Yeter ki kafalarimiz uyuşsun, yemek konusunda ortada buluşuruz..
00 Yorumla- 20 gü
Sohbet olarak belki olabilir
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
İskender sevmezlerse olmaz 😅
12 Yorumla- Cevap sahibi20 gü
Şimdi hem et hem bol tereyağı ekmek falan derken mideyi hafifletecek bir şeyler lazım ☺️
- 20 gü
herkesin zevki kendine anlaşırdım tabi
10 Yorumla - 20 gü
Hayır kavga ediyoruz 😂
10 Yorumla evlilik anlamında hayır
10 Yorumla- 20 gü
anlasiriz ya o kadar abarti bi durum degil
10 Yorumla Sorun olmaz herkesin damak tadı farklı
10 Yorumla- 20 gü
anlaşırım ya
20 Yorumla Anlaşırız canım ne olcak
00 Yorumla- 20 gü