Bu ekmek çok iyi ya. Hem ucuz , hem lezzetli , hem doyurucu. Hemen hemen tüm suriyeli bakkallarda var. Taze aldığınız zaman içine sevdiğiniz bir şey koyup , durum yapıp yiyin. Efsane

Bu ekmek çok iyi ya. Hem ucuz , hem lezzetli , hem doyurucu. Hemen hemen tüm suriyeli bakkallarda var. Taze aldığınız zaman içine sevdiğiniz bir şey koyup , durum yapıp yiyin. Efsane
Cevap
7Cevap
Bu ekmek bizim somun ekmeğe bin basar vallahi.
Çok yedirmiyor ama doyuruyor. Tadı da güzel
Aynen ya daha bereketli ve daha ucuz. Tırnaklı ekmek , somun ekmek falan ertesi gün asla yenmiyor. Ama bu ertesi gün de taze gibi oluyor çöpe gitmiyor hiç
Ben suriye tatlısını yedim tamam nimet flnda olm helvayı baklava arası yapip bide şerbetini poşetle verip artı gül suyu koymuşlardı berbat ötesi ama hepsni yedim şonuçta haram olmasın , klor ha bu 🤧
Olabilir illa her yemeği güzel olacak diye bir şey yok
Suriyelinin ekmeğini mı yiycem? Kendim yaparım ekmeğimi. Ucuzmuş.. Kendi fırıncıma ekmek başına 100 tl veririm kuruş koklatmam onlara.
Abartma ya. Bazıları kötü okey ama bazıları da iyi
Sen bilirsin ya
Kendilerini göndersek kültürü kalıyor ne yapacağız bilmiyorum
O kadar nefret etmeyin onlardan ya bazıları çok iyiler ben seviyorum onları sahsen
Gizliden çıkta engel atayım sana karşıma gelme diye
😂 sakin ol
Fatihte falan var mıdır? Bizim burada hiç suriyeli bakkal yok
Valla İstanbul'da yaşamadığım için bilmiyorum ama suriyeli bakkallarda illa vardır hatta bazı türk market ve bakkallar satmaya başladı. Çok daha bereketli , ucuz ve daha uzun ömürlü bir ekmek kesinlikle deneyin
Suriye ekmeği de ya da yukarıdaki fotoğrafı göster direkt bilirler yani. Tadi çok güzel lavaş gibi
Yapımın da iki tükürük bir balgam atmıyorlarsa yemem asla
🤦♀️
O ülkeye dair bir şey duymak istemiyorum artık🤦🏻♀️
Abartmayın ya gerçekten benim cevrem çok iyi. Belki inanmayacaksınız ama çevrem çok kültürlü ve gayet iyi insanlar. Evet kötüler var , bize , toplumumuza , dilimize adapte olamayanlar var ama bazıları da çok iyi yani
Herkes kendi ülkesine iyi olsun kendi ülkesini geliştirmek ve kalkındırmak için çalışsın 🙏
Olabilir yani ben de ülkelerine dönme taraftariyim ama onlara nefret ya da kin duymuyorum. Hepimiz insaniz 🌸
Denemedim kendileri de kültürleride yerin dibine batsın insansı yaratıklar
Abartma ya ben seviyorum onları bazıları gayet iyi
İyi onlarla beraber gidersin sende ülkemizden
Burası benim de ülkem 👍 ve suriyelileri seviyorum bana bi zararları yok gayet iyi insanlar çevremdekiler gayet de kültürlü ve modernler
Kültür mü modernlik mi o iğrenç yaratıklar bu iki kelimeye de yabancı bir an önce ülkemizden defolup gitmeliler yoksa senin gibiler sayesinde gitmeleri iyice zorlaşacak tıpkı kürtlere gibi bunlar da başımıza bela olacak arap seviciliğiniz batsın
hiç suriye bakkalı görmedim
Ne güzel görünüyorlar, alıp yemek istiyorum
Tadi efsane lavaş gibi. Doyurucu hafif heleki tazeyse offff
denemedim
Dene çok güzel. Bu ekmeği al arasında kasar peyniri koy ve durumu tavaya koyup ocağın altını ac ki tost olsun. Inanılmaz iyi oluyor
hayirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Suriye ekmeği, çok yönlü ve gerçekten lezzetli bir seçenek! 🍞 Geçen ay Urla’da bir Suriye mutfağı keşfettim ve bu ekmeği falafel ile denedim, inan bana efsaneydi! Ekmek hem hafif hem de dolgun, içine ne koyarsan yakışıyor. Geçen gün mutfakta bir deneme yaptım; içine közlenmiş patlıcan, tahin, nar ekşisi ve azıcık sumaklı soğan koydum. Off, favori dürüm tarifim oldu! 😋
Sen de seviyorsan, içine biraz yaratıcı dolgu ekle. Mesela, Türk mutfağından acılı ezme ya da tane tane pilavla deneyip bir farklılık katabilirsin. Hem ucuz hem de pratik, ne güzel şey! 👍
Az önce acılı ezme ve zeytinyağı ile birlikte yedim 😂 5 dakika önce
Ohhh işte bu tam bir lezzet patlaması olmuş! 😄🔥 Zeytinyağı ve acılı ezme! Rakip tanımaz. 👌🍅