Yeme & İçme Kastamonu usulü etli ekmek hiç yediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hiç yediniz mi? Köy ortamında yapılınca daha da bir güzel oluyor Kastamonu usulü etli ekmek hiç yediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Ailece çok seviyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ailecek ekmek olmuşsunuz nxndnndjddj Yorumla
24yaşsendromu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl kanka bu bildiğin kıymalı börek işte. daha dün yedim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun ndnnsjsjjs ama arkadaki farkı anlayabilmeniz için bundan da tatmanız gerekir. Dediğiniz saç boreğiyse iç malzemeleri farklı zaten. Yorumla 24yaşsendromu +1 yıl doğrudur eşbette, takılayım dedim öyle :D dün de yemedim ayrıca Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla 24yaşsendromu +1 yıl ahaha afiyet olsun Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saç börek la bu ne Kastamonusu ne etli ekmeği 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görünüşü benziyor evet. Yorumla Soran +1 yıl Devrekaniliyim Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Ooo hiç yemez olur muyum. Memleketimin etki ekmeği, daha 2 gün evvel yedim djdj 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. bir tane youtuber var onun videosunda görmüştüm övülüyor baya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Mükemmel olur:) bizde farklı çeşitleri vardır bunun. Yeşil zeytin ve etli yapıyor annem. Mükemmel olur 0 0 Yorumla
KralSamet23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Kastamonu değil Konya daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Konya'yı yemedim ama Kastamonu'nun tadını çok beğeniyorum Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aboooo gız sen gastamonulu musuy 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gastamonluyum ya. Hem de dörkeniliyim Yorumla myphonex +1 yıl Devrekani olabülü mü Yorumla Soran +1 yıl Olabülü jdfjdjjjd Yorumla myphonex +1 yıl daş gayabülü ayu cıkabülü deyala doru mu Yorumla Soran +1 yıl Doğru ben hiç ayı görmedim tabi çünkü köyümüzde orman yok dnndjjdjfjdhjdjd Yorumla myphonex +1 yıl köy olduguna emin misin :d Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bozkurt ilçesinde yediğim hala damağımda 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Yapan olmadı ki yiyelim 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Nere usulü olursa olsun yerim.. 😋😍 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl aplaaa yurt disindayim canim cekti valla 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Yemedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teyzecim size dokunabilir zaten. Belli bir yaştan sonra hamur işinden uzaklaşmak gerekiyor. Özellikle de 100'lü yaşlardan sonra dnndnhdjjjs Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Sar ordan bana birtanentorunum Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaparsan yeriz 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ben yapamam. Annem yapıyor jdndjdjdnd Yorumla muratby +1 yıl Getirirsen yeriz Yorumla Soran +1 yıl Kastamonuya gelirsen yersin jddndjxj Yorumla muratby +1 yıl Eski sevgilim kastamonuluydu o yuzden gelmem Yorumla Soran +1 yıl Karşılaşmaktan mı korkuyorsun. Burası küçük yer Türkiye'nin yüzde 1,7 sini oluşturuyor. ndnndjdjjdn Yorumla muratby +1 yıl Yoo o zaten İstanbul'da. Memleketten soğudum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Memleket iyidir ya. İnsanları çok kaliteli değil ama Yorumla Soran +1 yıl Nasıl desem? Biraz cahiller Yorumla muratby +1 yıl insanından soğudum zaten. Hayatımda bana 2 kişi yara verdi ikiside kastamonuluydu :) Yorumla Soran +1 yıl Ormanları çok güzel. Dağ başından küçük bir arazi aldık biz. Kafa dinliyoruz. Mis gibi havası var. İnsanın ömrünü uzatır. Yorumla muratby +1 yıl bu sıcakta iyi gelirdi ama işte orada kimsem yok :) Yorumla Soran +1 yıl Evet biz sıcağı pek hissetmiyoruz. Ama aşırı yağış oldu burada da. Akşamları yine yağıyor hâla Yorumla muratby +1 yıl Okadar soğuk ta sevmiyorum😀 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk değil de yağışlı. Gündüz sıcak oluyor. Akşam yağıyor hava neminden arınıyor. Sen daha önceden görecektin. Bu yağışlardan arınmış hâli. Özellikle bu yıl çok yağdı. Güneş yüzü göremedik. Yorumla muratby +1 yıl Davet eden olursa gelirim belki birgun😊 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin peki? Buralıymış jdjdjdjjdjdjdj Yorumla muratby +1 yıl Ayrildik onunla ayrilmasak gotururdum onu hemde bende görmüş olurdum😊 Yorumla Soran +1 yıl Belki de hala gönlü sendedir. Bir şansını dene bence Yorumla muratby +1 yıl Yok coktan baskalarini eskitmistir o Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç yemedim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. yemedim hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ailece çok seviyoruz
Ailecek ekmek olmuşsunuz nxndnndjddj
kanka bu bildiğin kıymalı börek işte. daha dün yedim
Afiyet olsun ndnnsjsjjs ama arkadaki farkı anlayabilmeniz için bundan da tatmanız gerekir. Dediğiniz saç boreğiyse iç malzemeleri farklı zaten.
doğrudur eşbette, takılayım dedim öyle :D dün de yemedim ayrıca
😅😅
ahaha afiyet olsun
Saç börek la bu ne Kastamonusu ne etli ekmeği
Görünüşü benziyor evet.
Devrekaniliyim
Ooo hiç yemez olur muyum. Memleketimin etki ekmeği, daha 2 gün evvel yedim djdj
bir tane youtuber var onun videosunda görmüştüm övülüyor baya
Mükemmel olur:) bizde farklı çeşitleri vardır bunun. Yeşil zeytin ve etli yapıyor annem. Mükemmel olur
Kastamonu değil Konya daha güzel
Konya'yı yemedim ama Kastamonu'nun tadını çok beğeniyorum
Aboooo gız sen gastamonulu musuy
Gastamonluyum ya. Hem de dörkeniliyim
Devrekani olabülü mü
Olabülü jdfjdjjjd
daş gayabülü ayu cıkabülü deyala doru mu
Doğru ben hiç ayı görmedim tabi çünkü köyümüzde orman yok dnndjjdjfjdhjdjd
köy olduguna emin misin :d
Bozkurt ilçesinde yediğim hala damağımda
Yapan olmadı ki yiyelim
Nere usulü olursa olsun yerim.. 😋😍
memleketim.. yedim tabii.
Hayırr yemedim
şu an yemeyi çok isterdim
Kastamonunun neresindensin
aplaaa yurt disindayim canim cekti valla
Olsada yesek yok böyle bi lezzet
Yemedim ama bizim afyonun gözlemesine benziyor
Yemedim
Teyzecim size dokunabilir zaten. Belli bir yaştan sonra hamur işinden uzaklaşmak gerekiyor. Özellikle de 100'lü yaşlardan sonra dnndnhdjjjs
Sar ordan bana birtanentorunum
Yaparsan yeriz
Ben yapamam. Annem yapıyor jdndjdjdnd
Getirirsen yeriz
Kastamonuya gelirsen yersin jddndjxj
Eski sevgilim kastamonuluydu o yuzden gelmem
Karşılaşmaktan mı korkuyorsun. Burası küçük yer Türkiye'nin yüzde 1,7 sini oluşturuyor. ndnndjdjjdn
Yoo o zaten İstanbul'da. Memleketten soğudum 😀
Memleket iyidir ya. İnsanları çok kaliteli değil ama
Nasıl desem? Biraz cahiller
insanından soğudum zaten. Hayatımda bana 2 kişi yara verdi ikiside kastamonuluydu :)
Ormanları çok güzel. Dağ başından küçük bir arazi aldık biz. Kafa dinliyoruz. Mis gibi havası var. İnsanın ömrünü uzatır.
bu sıcakta iyi gelirdi ama işte orada kimsem yok :)
Evet biz sıcağı pek hissetmiyoruz. Ama aşırı yağış oldu burada da. Akşamları yine yağıyor hâla
Okadar soğuk ta sevmiyorum😀
Soğuk değil de yağışlı. Gündüz sıcak oluyor. Akşam yağıyor hava neminden arınıyor. Sen daha önceden görecektin. Bu yağışlardan arınmış hâli. Özellikle bu yıl çok yağdı. Güneş yüzü göremedik.
Davet eden olursa gelirim belki birgun😊
Sevgilin peki? Buralıymış jdjdjdjjdjdjdj
Ayrildik onunla ayrilmasak gotururdum onu hemde bende görmüş olurdum😊
Belki de hala gönlü sendedir. Bir şansını dene bence
Yok coktan baskalarini eskitmistir o
Hiç yemedim
yemedim hiç