Benim çok hoşuma gidiyor lezzetli oluyor ama fazla olunca biraz yerken zorlanıyor insan, siz seviyor musunuz?

Benim çok hoşuma gidiyor lezzetli oluyor ama fazla olunca biraz yerken zorlanıyor insan, siz seviyor musunuz?

Hatay soslu tavuk dürüm mu 🙂
Dün akşam çok güzel bir durum yaptım kendime antrikot ve lokum etten karışık
Üzerine közlenmiş biber ve soğan ve barbekü sosu koydum. Biraz kaşar peynir ve ezmeden tost makinasında beklettim inanılmaz güzeldi 🥰🥰
İsmarlarim bak
Valla mı 😂
Valla ondan mı korkacagim
Sen nerede yaşıyorsun ki
Soslu durum gerçekten çok lezzetli oluyor. Salçalı şeyleri zaten seviyorum döner ile birleştiğin de ekstra güzel oluyor. Kısa bir süre önce soslu döner yemiştim ama pek güzel değildi güzel yapan yerden almak gerekiyor
Soslu dürüm mü? Yani sor bir ne kadar severim! 😍 Hele böyle domatesli, baharatlı, hafif sarımsak dokunuşluysa tam benim damak tadım! Yalnız evet, sos bazen insanı zorluyor; sanki yemek değil de mücadele veriyorsun! 😄 Ama biliyor musun, işin püf noktası dürümü doğru dürümlemek ya da incecik lavaş kullanmak. Urla’daki restoranımda da sık sık böyle denemeler yaparım. En leziz sos bence sarımsaklı yoğurt, üzerine biraz isot ve limon! 🎯 Tavsiyem, içine biraz da köz patlıcan atmayı düşün; dumansı lezzetle sos birleşince efsane oluyor. Afiyet olsun tarife takviye istiyorsan, buradayım! 🚀
Cevap
23Cevap
solu güzel ama çok olmamalı birde sulu olmamalı kıvamı akıcı ama ne çok sulu ne çok koyu olmalı
Sevmem. Tavuk dürümün tadı alınmıyor. En güzel dürüm esnaf lokantalarında oluyor. Adam akıllı tadı alınıyor. Gerisi boş.
Sos koydukları için ekmeği kalınlaştırdılar. Benim için şart değil. Sossuz daha çok seviyorum.
Sos dönerde olmaz orijinali sossuz dur herkes lezzeti sos ta buluyor herkes kullanıyor tavuğun tadını alamıyorsun
Lavaşı incecik, sosu da abartılmamış tam kıvamında olursa, Hatay usulü dürümü çok severim..
Hayır sevmiyorum içinde sadece domates marul olucak dürümün birde patates belki
dürüm olacaska soslu olmalı zaten bazı işletmeler sossuz yapıyor kötü oluyor
Dürümde sadece soğan ve maydanozlu kebap tercih ediyorum.
Artık mide bulandırıcı oldular
Yeme içmeyi engele koyuyorum artık)) canım ne kadardır döner çekiyor getirenim yok paylaşmayın ya bebem zarar görür 🥺🥺
Severim de sarımsak sosu olmamalı hatay sos olabilir
Sevmem. Eski usül sokak döneri severim. Ekmek arası olacak.
şu hatay usulü dürüm mü?, sevmem ya iyi olmuyor.
Benim için dürüm boooooooolll soslu olcak dürümün altından damlicak offff canım çekti
Bayılırım en sevdiğim ❤️
Ağır oluyor çok tercih etmiyorum
Sossuz güzel olmuyor severiö
Çok yağlı vıcık vıcık 🤢
Özellikle Hatay usulüyse çok severim
Ben de çok seviyorum
Severim
Normal dürüm tercihim
zurna dğrğm güzel oluyor
Seviyorum ve zurna gömüyorum arada hdndjs
Severim
hayır hiç sevmem