Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yeme & İçme konusunda 444 cevap paylaştı. Çekil peyniri az zeytin çeri domates ve çay yeter bi de bi bardak su
10 Yorumla- 23 gü
Peynir zeytin domates salata biraz da ekmek olsa yeterli
10 Yorumla - 23 gü
Yumurta-peynir-zeytin olmaz ise olmazım.
10 Yorumla - 23 gü
Siyah zeytin olmadan olmaz gadası
12 Yorumla- 22 gü
Zeytinler içeriği değişmiş zararlı haberiniz olsun
- 22 gü
@Küp_şeker97 ne faydalı ki
- 21 gü
Salam, sosis, işlenmiş gıdalar, 3 numara olan yumurta, beyaz ekmek olmamaı. Sucuk bilindik kasap sucuğu olmalı, yumurta 1 olmalı en kötü, ceviz, fındık, bal, bir parça köy peyniri, yeşil zeytin, tere, marul gibi yeşillikler bol limonla ve zeytinyağlı yiyeceksin. Yanına da yeşil çay.
10 Yorumla - 23 gü
Taze süzme peynir, dereotu, somon füme, limon suyu ve doğranmış salatalık ile simit,
nar suyu,
karides, çeri domates, beyaz peynir ve doğranmış avokadolu bir salata.İyi bir karamelli kapuçino,
siyah zeytin, sucuklu yumurta,fındık parçacıklı meyveli ve çikolatalı krep, menemen, reçel, pekmez, tahin ve limonlu cheesecake ve tabii ki sınırsız çay :)
12 Yorumla- 22 gü
Sen kaç kilosun kanka
- 22 gü
@DutchConnection Zayıf mı yoksa dolgun mu olduğumu merak ediyorsanız, benim için endişelenmeyin, kilomu sabit tutmak için spor yapıyorum ve oldukça uzunum.
Bu tür bir kahvaltı en iyi hafta sonu brunch'ı olarak rahatlamak ve gevşemek için servis edilir. Sağlığım için endişelenme :)
evde ne varsa ondan olabilir kendimi sartlandirmiyorum su olmazsa kahvalti edemem diye ama salam olmazsa olmaz ya sjsosodidd benim kararlılık seviyeem
26 Yorumla- 22 gü
Salam çok zararlı bunu kendine yapma bence kediye verdim sanki anirmaya başladı hayvan boğuluyor gibiydi
- 23 gü
2-3 çeşit peynir, zeytin, salam, kaymak, tereyağ, bal, reçel (çilek veya vişne) bazi zamanlarda da tahin pekmez güzel gidiyor
10 Yorumla - 22 gü
Kahvaltı en sevdiğim öğündür. Peynir ve yumurtasız olmaz
10 Yorumla - 22 gü
Kızartma ve hamur işi türleri olmalı. Peynir, zeytin olmasa da olur. Domates olmalı ama.
10 Yorumla - 22 gü
Domates, biber, salatalık, lor peyniri, zeytin, bal, ceviz ve tam buğday ekmek
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
mevsime göre değişsebilir fakat kıvırcık, maydanoz, salatalık, domates.. en azından birkacı... onun haricinde peynir zeytin yumurta filan klasik seyler
10 Yorumla Peynir, yeşil zeytin, az ekmek ve çay yeterli
10 Yorumla- 23 gü
Patates kızartması, siyah zeytin, vişne reçeli beyaz peynir
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 843 cevap paylaştı. Bir kaç peynir çesidi, haşlanmış yumurta veya omlet, zeytin ve çayla benim kahvaltı tamamdır.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bu sıralarda reçel ve peynir olmazsa olmazlarımdan..
10 Yorumlam
23 güAz önce ton balıklı salatayla kahvaltı yaptım. Çok seçici değilim gibi wkxmsk
11 Yorumla- 23 gü
Üşenmemiş hakaret için hesap açmış. Cidden beni çok zorluyorsunuz ya avukata birini vermeme çok az kaldı
bu aralar kaşar peyniri, tahin pekmez, çikolatalı peynir, kahvaltılık sos. bunlara sardım
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evde ne varsa yani zeytin, peynir, haşlanmış yumurta, kızarmış ekmek ve çay.
11 Yorumla- 23 gü
Kahvaltı ve akşam yemeği yemiyorum ama iki öğün için de çorba yeter bana
10 Yorumla - 23 gü
Peynir.. Haşlanmış yumurta. Roka. Acı biber.. Yeşil zeytin.. Domates.. Yeterli :))
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
nugget 2-3 tane , beyaz peynir, tel peynir, salam, zeytin hem yeşil hem siyah, omlet ya da haşlanmış yumurta, acuka, bir tutamm maydanoz
10 Yorumla - 22 gü
Laktoz alerjim olduğu için artık süzme peynir yiyemiyorum krem peynirde bu yüzden sadece yumurta yoğurt , kaşar nadiren, yazın domates veya patates haşliyorum
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Salam, yumurta , söğüş, helva , patates kizartmasi
10 Yorumla- 22 gü
Otlu peynir
Domates
Salatalık
Pişmiş biber kırmızı acı
Macar salamı
Nohut
Ezilmiş Çilek ve portakal parçası.
Ve Türk çayı 😂01 Yorumla- 22 gü
Aaa zeytin unuttum
Ekmek yemiyorum 😂
- 23 gü
Hindi salamlı kaşar peynirli bir tost kafi. Bu yoksa bir fincan sade Türk kahvesi + tatlı bir şey..
00 Yorumla Aç aç kıta atladım 🥺
17 YorumlaYeme & İçme konusunda 913 cevap paylaştı. Tereyağ bal, yumurta, zeytinler miss gibi peynir de
00 Yorumla- 22 gü
Yulaf ezmesi
Bal
Zeytin
Lor peyniri
Yumurta
Yeşillik
00 Yorumla m
23 güYoğurt üstüne reçel suyu sonra taze meyveler ve de bir kaç badem
01 Yorumla- 22 gü
Peynir zeytin bal kaymak yumurta ekmek çay yeterli abartmaya gerek yok
10 Yorumla - 23 gü
Ne olursa yerim çok seçici değilimdir (yumurta hariç) hiç sevmem
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
zeytin, peynir, en az 4 çeşit sebze, yumurta, tahin, kaymak-tereyağ-bol limonlu zeytinyağı arasından 1'i
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 589 cevap paylaştı. Şarküteri olmasın yeterli salam sosis yemiyorum
00 Yorumla- 22 gü
Sucuk ve patates kızartması
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 552 cevap paylaştı. Peynir zeytin yumurta salatalık domates
10 Yorumla- 22 gü
Çiğ köfte, süs biber, ayran olmalı😅
10 Yorumla - 22 gü
zeytin peynir yeterli
10 Yorumla - 22 gü
Peynir zeytin varsa domates
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet onlar güzel
10 Yorumla- 23 gü
Süt kahve ve kuruyemiş
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 388 cevap paylaştı. Her şey olsn hepsini yeriz
10 Yorumla- 23 gü
Peynir zeytin olmazsa olmaz
10 Yorumla - 23 gü
peynir zeytin menemen
10 Yorumla - 23 gü
Peynir çeşidi mutlaka olmalı
11 Yorumla- 23 gü
Hangisini seversin peynirlerden @Yalniž_kadîňn
- 23 gü
Kabuklu badem ve yulaf ezmesi, kahve.
10 Yorumla - 23 gü
Peynir ve çay olsun gerisi teferruat
10 Yorumla - 23 gü
Allah ne verdiyse onu yerim
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 340 cevap paylaştı. Genelde fazla kahvaltı ve sevmem.
10 Yorumla- 23 gü
Yumurta ve zeytin favorim Bir de taze ekmek
10 Yorumla - 23 gü
Kuş sütüne kadar her şey ahsh
10 Yorumla Muska yedim içi peynirli..
10 Yorumla- 23 gü
Kahvaltı alışkanlığım yok.
10 Yorumla - 23 gü
Ben kahvaltı yapmayı sevmiyorum.
10 Yorumla Sağlıklı bir diyet gerekli benim için amaa... Yapamıyorum🥺😣 hobide kıtlak
01 YorumlaYeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. Patates , sucuklu yumurta , çay.
10 Yorumla- 23 gü
Omlet
22 Yorumla- 22 gü
En sevdiğim ❤️
- 22 gü
Beyaz peynir zeytin domates
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Pek kahvaltı sevmiyorum. Olmasa da olur.
00 YorumlaPeynir salam zeytin bal yumurta
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSuvenir, kahvaltı benim en sevdiğim öğünlerden biri! Hele şu fotoğrafa baktıkça içim gidiyor. Şahane bir tabak! Benim için kahvaltının başrolünde mutlaka peynir çeşitleri, zeytin (siyah ve yeşil), aromatik baharatlarla harmanlanmış domates ve salatalık olur. Yanlarına İzmir boyozu eklendi mi, şampiyon kahvaltım tamamdır! 🥐🍅
Kendi restoranımda da sık sık peynir tabağı hazırlıyorum. Üzerine biraz bal ve ceviz ekleyince tadından yenmez oluyor. İnsan kahvaltıda bu kadar güzel şeyleri görünce neden dünya daha barış dolu değil diye düşünüyor. 😄 Senin tabağına da bayıldım doğrusu, çatalımı uzatasım geldi! 🧀🍳