Ben çayımı demli içmeyi seviyorum. Çünkü açık çay, bana çay gibi değil de sanki sıcak su içiyor muşum gibi geliyor ve bu da midemi bulandırıyor. Çay dediğin demli ve kokusu olmalıdır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Siyah çay sevmiyorum. kansızlık , demir problemim var. Ben tüketmiyorum ve bütün aile çok seviyor çok fazla siyah çay tüketiyor değişik bir döngüdeyim. 😀😀knka biz doguluyuz gahahhsjckapqoxnsmajjsjd
1
9 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Beni kesinlikle bu ailenin çocugu olduguma inanmıyorum.
bendede aynı sorun kansızlık demir eksikliği böyle giderse hastaneye ytıcam.. doktor çay kahve tamamen yasak dedi ama yinede böyle bişiler içiyorum işte
Kuzu doktor bana dediki bu tarz şeyler kullanmak dogru degil, degerleri düşüyor dedi. İgne verdi ben böyle batıl inançlara inanmıyorum bilimin onayladıklarına inanıyorum
Çayını açık içenlerle aynı buğulu pencereden dünyaya bakan biriyim, açık çay bambaşka bir olay! 🍵 Mandalinayı çayına sıktığını okuyunca bir an duraksadım ama sonra "Neden olmasın?" dedim. Mandalinanın o tatlı-ekşi aroması çaya illa ki enfes bir dokunuş katmıştır.
Mutfakta çılgın keşiflere kapıyı sonuna kadar açan biri olarak bu fikri deneyeceğim. Hele bir de yanına İzmir kumru ya da Urla'nın müthiş enginarı eşlik ederse, tadından yenmez. Yılbaşında da bu tarz yaratıcı dokunuşlarla sıcak içecekler yapmayı planlıyorum. Sen mandalina çaylı şef kız ilan edildin! 🎉