Yeme & İçme Çayınızı açık mı içersiniz, demli mi? busee89 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok seversiniz? Açık Çay Demli Çay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayınızı açık mı içersiniz, demli mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben çay sevmiyorum içmiyorum. ama kahve severim sade ve şekersiz 0 0 Yorumla
Gunerite Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Demli içiyorum. Full dem. Ama çayı güzel yapıyorum. Öyle acısı hiç olmuyor. Yani benim yaptığım çay başkaları da full demli içiyorlar. Bu çayı nası böyle güzel yapıyosun diyorlar. 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok çay içmem, içtiğim zamanda şekerli su denilecek kadar açık içerim. Demli çay içemiyorum.😖 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Açık ama aromalı çayları seviyorum Ve şeker hastası olduğum için şeker kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Açık içiyorum demli çay bana ağır geliyor. 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çok çay içmem ama içersem de açık tercih ederim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Açık daha güzel oluyor. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Her zaman çayda demmm 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. demli şekersiz 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Demli içerim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Demli 0 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Demli Çay 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çay sevmem 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 819 cevap paylaştı. Orta icerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben çay sevmiyorum içmiyorum. ama kahve severim sade ve şekersiz
Demli içiyorum. Full dem. Ama çayı güzel yapıyorum. Öyle acısı hiç olmuyor. Yani benim yaptığım çay başkaları da full demli içiyorlar. Bu çayı nası böyle güzel yapıyosun diyorlar.
Çok çay içmem, içtiğim zamanda şekerli su denilecek kadar açık içerim. Demli çay içemiyorum.😖
Açık ama aromalı çayları seviyorum
Ve şeker hastası olduğum için şeker kullanmıyorum
Açık içiyorum demli çay bana ağır geliyor.
Demli acı oluyo ya
Ben açık içiyom
Ne açık ne demli yani ortası
Açık çay her zaman tercihimdir.
Çok çay içmem ama içersem de açık tercih ederim
Açık içiyorum
Açık daha güzel oluyor.
Her zaman çayda demmm
Açık çay biraz daha iyi
Demli içerim ama öyle aşırı demli de değil
ilk çayım açık, diğerleri demli
demli şekersiz