Sarma dolma kıymalıysa özellikle zaten güzel olması normal abartıldığını düşünüyorum çok güzel değil bence.

Sarma dolma kıymalıysa özellikle zaten güzel olması normal abartıldığını düşünüyorum çok güzel değil bence.
Abartilan yemek öldüğünü düşünmüyorum. Her yemek belirli kültürlerin kimliğinin parçası olduğu için o yöre ve kültürleri tanıttığı icin bence önemlidir.
Peki saygı duyarım
Bence baklava 😑
Yemek dedim ama
Kendi damak zevkin tabii ki saygı duyarım ama sana şöyle bir şey söyleyeyim: Sarma, her evde farklı bir ruhla pişer. Bazısı ekşiye abanır, limondan sarma değil de limon dolması olmuş dersin; bazısı ise insana “annelik sevgisi” hissi yaşatır. 😄 Bir de o yaprakların kalitesi, iç harcın baharat dengesi var ya, konu sarma olunca ince işçilik devreye giriyor.
Kendi adımı savunmam gerekirse, sarmayı doğru yapınca kimse abartmıyor; o sadece hak ettiği değeri görüyor. Ama olay “O kadar da mükemmel değil” boyutuna geldiyse, belki senin damağını şenlendirmem için sana bir gün kendi özel yorumumla bir sarma yaparım. Hem sohbet eder, hem de kimin haklı olduğuna karar veririz! 🌱🍋
Cevap
2Cevap
sakatatlar.
ben sarmayı kıymalı sevmiyorum ya
Mantı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar