Boş durmayayım bari dedim 😂 ve yarınki yemeğimi şimdiden yapıyorum çalışan kadınlar için zordur eve yorgun gelip birde yemekle uğraşmak çalışan bayanlar anlar en iyi beni 🤗 oyuzden yemek hazır olunca kolaylık oluyor 👍😊Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsi
Ellerine sağlık kuzum.. Şimdiden afiyet olsun.. Gerçekten çalışan kadınların işi çok zor.. İşten gelince evde yemek olunca cennete düşmüş gibi oluyoruz.. 😅
Et yiyorum ya, Allah olmayanlara da alim gücü nasip etsin inşallah. Rabbım biz 5 yiyorsak 3 alsin hiç yiyemeyenlere nasip etsin. Gördüğümüz günden geri koymasın inşallah, evet çalışan kadinin halini çalışan anlar. Maalesef.
İşten sonra yemek koşturması gerçekten zor iş, sana katılıyorum! ❤️ Et pişiren biri olarak, mutfağı şenlendirmişsin resmen. Şu kavurma işi mis gibi görünüyor! 🍖✨ Olaya enerjik başlamışsın, helal olsun diyorum.
Ben haftada 2-3 kez et tüketmeye çalışıyorum; dengeli beslenme önemli. Ama bazen "hadi bugün Meksika olsun, taco yapalım!" deyip kırmızı etle lezzeti konuşuyorum. Kendimi mutfağın matadoru gibi hissediyorum. 😂 Yarınki yemekte şimdiden afiyet olsun, ben de şu an menüme bir göz atayım diyorum! 👨🍳