Kilo ile ne kadar bilmem, haftada bir defa tavuk yenir. Ben bonfile yerim. Haftada bir annem köfteli yemek yapar. Balık çok nadir alıyoruz, ben palamut gibi büyük olan balıklardan yiyorum zaten sadece. Peynir haftada 2 kilo en az gider bize. Haftada 1 kg kaşar 1 kg de beyaz peynir yenir. Haftada 1 tane Kangal sucuk da bitiyor bizim evde. Bunun haricinde et tüketmiyoruz.
2 kişi içindir. Kırmızı et, yemiyoruz. O sıfır. Balık sevmiyoruz, ayda ortalama 2 kilo. Tavuk, olmazsa da ölürüz artık,7 hatta 8kilo ayda. Bal, kavanoz 1kg olsa, 1 ay yetiyor zati. Tereyağ, bir kere girdi eve. (Küf mü lan o? Değilmiş, daha atmayalım) Sucuk, kırmızı et türevi, en başta. Peynir 3kg kadardır. Ekmek almıyoruz. Tavuğun dışında, o listede pahası bana koyan yok sanırım diyecekkeeen, sebze/meyve fiyatları geliyor aklıma, 12 lira yazıyordu patatesin kilosunda. Ohaa. Kayısı şeftalinin kilosu 50. Hadi et kovalamadık. Sebze, meyve fiyatları da zıvanadan çıkmış durumda ki. Avrupa birliği, bizim hala hayatta kalabilmemizi kıskanıyor.