yazında bizi kıskanan ülkeler görsün... Bugün ekonomiden gideceğim. çünkü halkımızın öncelikli sorunu geçim sıkıntısı

yazında bizi kıskanan ülkeler görsün... Bugün ekonomiden gideceğim. çünkü halkımızın öncelikli sorunu geçim sıkıntısı

100 gram aldım oda yemeklere tat versin diye 1 hafta sonra 100 gram daha. Misket kadar ekleyince tencereye kokusu siniyor en azından
Allah yardımcın olsun
Amin
Cevap
4Cevap
ben döner sipariş veriyorum
Tek yaşadığım için istediğim zaman istediğim kadar alabiliyorum şükür ama kalabalık aileler için zor gerçekten et almak.
Allah kolaylık versin.
bende ALLAHA şükür maddi açıdan iyi durumdayım. ama kasapta inan et almaya utanıyorum. az olanlar oluyor ya da başka nedenler
Haftalık almıyoruzki ayda yılda birkaç kez o da gramla. Tavuk ve balık daha çok yeniyor bizde. Eti de dışarıda kebap köfte gibi yiyoruz.
Aylin ortalama 2000 TL sadece kırmızı et balığı tavuğu ayrı haftada 1-2 balık haftada 1-2 tavuk
sen iyisin hocam.
Elhamdülillah ne zaman istesek yiyoruz ama kıyma değil kırmızı et vs.
Ekonomi iyiken herkes kurban bayramında hayvan kesiyorsunuz, öldürüyorsunuz diyordu. Şimdi herkes et yememekten şikayet ediyor.
Ee yani sonuc 😂
@Realangler1 hayvan kesiyorlar diye şikayet edenlerin yüzünden imtihan oluyoruz işte. Tr milleti nankordur. İşi ilginç tarafı hayvanın kesilmesine itiraz edenler bugün et yiyemiyoruz diyenler.
ayda 4 er kilo gibi
tavuk kıyma kuşbaşı
Bizleri bu hale getirenler utansın
alkış alkış
Haftada bir alıyoruz
canım istediginde
20 kilo
besi çiftliğin var sanırım :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar