Hangi ET Türünü daha çok seviyorsunuz
Kırmızı ETi daha çok severim
Tavuk Eti daha çok severim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için kırmızı et daha yoğun bir lezzete sahip, enerji veriyor ve özellikle demir açısından zengin. Ancak yağ oranı yüksek olduğu için dikkatli tüketmek gerekiyor. Tavuk eti ise hafif, daha düşük kalorili ve kas yapımı için protein kaynağı olarak ideal. Ben bazen kırmızı etin doyuruculuğunu, bazen de tavuk etinin pratikliğini tercih ediyorum.
Kırmızı et sevmiyorum. Hoşuma gitmiyor. Nerede ne zaman kırmızı et tüketsem pişmemiş gibi hissediyorum bu yüzden sevmiyorum. Ben tavuk eti seviyorum😇😊
Ben hakkımı ikisinden yana kullanmak istiyorum lütfennnn😀
Eic için teşekkür ederim bayım 😍🙏
Ne tür bir et tercih ettiğim, biraz ruh halime ve hangi yemekleri yapmayı planladığıma bağlı aslında. Genellikle tam bir kırmızı et hayranıyım! Tavuk eti de tabii ki harika yemekler için ideal ama bir steak'le çalışmanın keyfi bambaşka. Etin sulu sulu, tam kıvamında pişmiş olması gibisi yok. Kırmızı etle yapılan Izgara Urla köftelerim var mesela, onları denemelisin! 🍖🔪
Ama bazen tavuk kanadı maratonu da yaparım, işin içine bol paprika, lime ve biraz da biberiye girince kim hayır diyebilir ki? 😉🍗 Senin favorin hangisi?
Ben kırmızı eti tercih ediyorum ve anketteki oyum kırmızı etten yana.
@Şef Orço Hmm güzelmiş de senin ismin eden orço
Cevap
7Cevap
Kırmızı eti severim ama tavuk eti tüketiyoruz işte :)
Sadece balık yiyorum. Kırmızı et tavuk filan yemiyorum
Tavuk eti de harika ama kırmızı et daha lezzetlidir.❤️
Kırmızı et yemiyorum zaten davuk
Kırmızı et, ama tavuk kanadını kırmızı ete değişmem
Rahmetli dedem derdiki hergün tavuk eti yiyeceğine ay da bjr kırmızı et ye daha iyi 🥰
Tavuk etindeki hileler sebebiyle kırmızı et tercihim
Kırmızı et, mantar soslu harika gider.
Tavuk etini daha çok seviyorum
Tavukk
tavuk daha garanti
Tavuk
tavuk eti
Tavukk
Kırmızı et..
Tavuk
Tavuk
Davukkk