en çok sevdiğiniz ya da almak istediğiniz hangisi?
balık
tavuk
kırmızı et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
en çok sevdiğiniz ya da almak istediğiniz hangisi?
Ben tavuk tercih ederdim ama balık da oldukça güzeldir, hatta spordan sonra balık yemek daha güzel olur benim için. Balık, yüksek kaliteli protein açısından zengindir. Protein, kas ve doku onarımı için gereklidir ve vücut fonksiyonlarının sürdürülmesine yardımcı olur. Balık, özellikle yağlı balıklar, omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Bu yağ asitleri, kalp sağlığını destekler, kan basıncını düşürür, trigliserid seviyelerini azaltır ve iltihaplanmayı azaltarak genel olarak vücut sağlığını iyileştirir. Omega-3 yağ asitleri, beyin fonksiyonlarını destekler ve bilişsel yetenekleri geliştirebilir. Özellikle DHA adı verilen bir omega-3 yağ asidi, beyin sağlığı için önemlidir ve öğrenme, hafıza ve odaklanma gibi bilişsel işlevleri destekler.
Kırmızı et en güzelidir ama büyükbaşları böyle katlederlerken daha da pahalı olacak ve en sonunda hiç kalmayacak ya da sadece elit kesim yiyebilecek. Bizlere de yapay et ve böcek yedirecekler...
Tavuk gerçek tavuk olursa güzel. Piliçler güzel değil herkes tavuk yediğini sanıyor piliçlerden ama onlar yapay. Yemleri, ağır olmaları için şişirilmesi, besleme şekli tamamen besin değeri düşüktür. Besin içeriği tamamen aldatıcı.
Piliç yerine balık öneririm.
Kolesterol oranı yüksek olsa da tat olarak kesinlikle kırmızı et.
ben her zaman tavuk alırım. hatta bazen lomantaya gidiyoruz ben tavuk istiyorum tavukta ucuz oöuyo millet buraya gelip tavuk mu yiyeceksin diyo. sanki ucuza kaçayım diye yapıyorum sanıyo. ama ben tavuk seviyorum diyorum. yani lokantada para ödemeyecek olsam yinede tavuk alırdım...
Cevap
19Cevap
Tavuk her hafta alıyoruz blok ise ayda 1 ama kırmızı et maalesef alamıyoruz ondan kırmızı et diyorum ama bşr araştırma yapmam lazım ona da alabilirirm belki
Bazen balık ve kırmızı et yerken midem bulanıyor neden hayvanları yediğimizi sorguluyorum. 3 dk sonra falan geçiyo ama o yüzden kırmızı et
ya hepsinin yeri ayrı , sürekli et yiyemezsin arada bi balık çeker canın ya da acılı bi tavuk ben hepsi demek istiyorum. D
Öncelikle zirveye somon koyuyoruz geriye kalanların bir önemi kalmıyor 😄 seçmek zorundaysak daha sonra da kırmızı et ve tavuk gelir
Balık işaretledim ama üçününü de öneminden dolayı hepsini tüketiyorum
Balık. Müthiş bir lezzet. Yanında da salata tabii ki.
Hepsi birbirinden güzel ama ben balık daha çok seviyorum
Balık daha çok severim ❤️
Dabiki de davuk ajajaka
yumurtalama ama dıkkat et :D
Hepsini yerim iyi ki vejeteryan degılım
kirmizi ete bayilirim
Paluk
Sonuna kadar balık hep balık 😍♥️
Kırmızı et gibisi var mı ya 😊
Hepsi yenir ama kırmızı et yiyememekten her halde daha cazip geliyor bana
Balık 🐟 gidyorum yemeye hatta
en masrafsız pişen tavuk 😅