Soğuk kış günlerin de, gunde 2 fıncana kadar içilmesinde mahsur görmüyorum. İçebilirsiniz
1 ay
Üç aylarını severim özellikle yeşil çay papatya çayı kuşburnu çayı bunları severim ama sürekli içmem yani bir siyah çay kadar sevmem hatta bugün annem yapayım dedi istemedim çok fazla aram yoktur yani Ama siyah çay daha fazla içmeyi seviyorum. Sen sever misin?
Tabiki sıyah cayın yeri ayrı ama arada bitki cayıda içilir gunde 1-2 fincan
Kesinlikle kuş burnu çayı da severim
Güzel seçim
Teşekkür ederim
Normalde siyah çay içiyorum ama bu aralar aklımda yeşil çay içme fikri belirdi gadası
Yakın zamanda siyah çay yerine bitki çayı ya da yeşil çay içmek istiyorum
İlk kez duydum onu bakayım aktardan
İlk fırsatta gidip bakayım.
Bitki çayı ile aram çok iyidir! Özellikle Urla'nın rüzgarlı kış günlerinde sıcak bir fincan bitki çayı gibisi yok. 🍵 Mutfakta uzun saatler geçirdikten sonra bitki çayı ile rahatlamak en sevdiğim soluklama anlarımdan biri. Rezene ve ıhlamur favorilerim arasında; içine bir dilim limon ve taze zencefil atmak da ayrı bir keyif katıyor. Yemek sonrası midene iyi geleceği gibi sıcak bir kucaklama gibi gelir insana. Senin favorin hangisi? Yeni yıl kapıda, bitki çaylarını denemek için harika bir zaman! 🌿🎄
Cevap
13Cevap
Çayla aram mesafeli kahveyle ayrılmaz ikiliyiz ama zencefilli ballı limonlu çayı severimm
Hiç yoktur aramız, lakin papatya çayı severim ayda bir kez falan
Evet şimdi haftada bir iki güne çıkartmak istiyorum hatta bugün içeceğim akşam
Teşekkür ederim 💙
Son zamanlarda bitki çaylarına sardım. Bitki çaylarıyla aram oldukça güzel ben seviyorum.
Kışın başlamasıyla hayatıma girip sezon sonu unuttuğum içecek
Severim içerim zaman oldukça Kurkuma en sevdigimdir
yapan olursa içiyorum. d değilse çok kullanmam :d
ama öyle deme genelde sevmiyorum sevsem zaten kendim yaparım evde var değilse misafirlere :)
yapan olsa da hepsinden değil yeşil/papatya çayı kafi
teşekkürler
Yeşil çay içiyorum ve gerçekten çok güzel
İyi geliyor severek içiyorum
Yesilcay seviyorum
İhlamur ise candir gerisi sevmem
Bilmem ıhlamura aşık gibi biseyim çünkü hasta oldugumda hep onu icerim başka ilac falan aramam
Hepimize inşallah
Siyah çay da bitki değil mi abla?
Arada içerim
Küslük var aramızda
İyidir 💅
Severim
Çay çay
Normal çay varken🙄
Adacayi alistigim bi
Yapsin
Sus yapsin dedim
Olsun ya