Arkadaslar merhb. Benim kolumda ergenlikten kalma jilet izleri var. Isteyerek yapmadgim bisey. Ve suanda pomem dusunuyorum. Cengiz acikelin deri yamasi yapma diye bir estetikle jilet izi uzaktan baknca belli olmauan bir yanik izine donucek. Ve 5 metreden belli olmayan izler pomemde engel teskil etmiyormus. Bende acaba bu yontemi denesem nasil olur. Cnku işe cok ihtiyacim var ve tek cikis yolum Şu an pomem. Bu konuda dusuncesi olan bana fikir verebilir mi? Ayrica resmini atiyim.
Canım pomem hakkında bilgim yok, ama ergenlikte olur öyle seyler, emin ol aklı yerinde herkes sana saygı gösterir. Olağanüstü sorunlar olağanüstü çözümler gerektirir. Bu yüzden varabilecegin noktaya sen bile şaşırırsın, yani jiletlemen kendini acı çektirmek istemen normal. Ama bir daha yapma olur mu, seviyorum seni iyi geceler 💗🤗
Şoyle ozet geciyim canim. Simdi cok derin de olmayan 15 yasindan kalma bir jilet izi var sol kolumda. 5 tane cizik seklinde. Simdi İstanbul'da bir doktor bu izleri estetik ile jilet izi degil de yanik izine ceviriyor. Onunde resmni attim soruda var. Bende bu yontemi deneyerek pomeme basvursam acaba gecebilirmiyim?
Eğer o resimdeki gibi olacaksa sıkıntı olmaz dedi babam ama kolunda parlayan ve gozuken jilet yarası var ise mülakatta sıkıntı yapabilirler tabii onların verdiği tepki sırasında soğuk kanlılığınıda koruması lazım dedi düzgün ifade ile
En İyi Cevaplar