Kişilik & Karakter Bitkilerle ilgilenmek kafanızı dağıtır mı? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Bu dünyada bir bitkilerle ilgilenmek kafamı dağıtıyor 🥲 beynim rahatlıyor✨🌸 Bitkilerle ilgilenmek kafanızı dağıtır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hayır benim kafamı genelde sigara içmek şarkı dinlemek ya da film dizi izlemek dağıtır 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Orkide dışında çok sevmiyorum.. Çünkü soluyorlar.. O zaman da üzülüyorum.. 1 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Pencerenin önünde güvercinlere bulgur da bırak işyerinde vs her gelişleri daha mutlu ediyor insanı buralara nasıl geldi diye düşünürken kaybolup gidiyorsun zaten 0 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Bitkilerle ilgilenmeyi çok seviyorum ama hiçbir zaman yaşatamadım onları 🥺O yüzden kedime yasladım başımı 🥲 0 0 Yorumla
kederebak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Ne mutlu aslında bağ bahçe işleri de kafanı rahatlatır hemde kışlık yaparsın 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İyi geliyor kaktüslerimle uğraşmak. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet dağıtır hele açan bitkiler güzel olur 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yetmez 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay hiç sevmem. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. O kesmez beni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır benim kafamı genelde sigara içmek şarkı dinlemek ya da film dizi izlemek dağıtır
Orkide dışında çok sevmiyorum.. Çünkü soluyorlar.. O zaman da üzülüyorum..
Pencerenin önünde güvercinlere bulgur da bırak işyerinde vs her gelişleri daha mutlu ediyor insanı buralara nasıl geldi diye düşünürken kaybolup gidiyorsun zaten
Bitkilerle ilgilenmeyi çok seviyorum ama hiçbir zaman yaşatamadım onları 🥺
O yüzden kedime yasladım başımı 🥲
Ne mutlu aslında bağ bahçe işleri de kafanı rahatlatır hemde kışlık yaparsın
Ben çok severim
İyi geliyor kaktüslerimle uğraşmak.
Ben pek beceremiyorum.
Evet dağıtır hele açan bitkiler güzel olur
Evet seviyorum eğlenceli
Yaşlanma nedenleri
Evet ben ağaçları seviyorum
Hayır
Yetmez