Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker...
Bizim gibi garipler, çayı şekersiz içer...

Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker...
Bizim gibi garipler, çayı şekersiz içer...

Şekerli içerim, kahveyi de şekerli ve sütlü içiyorum, yumuşak oluyor çünkü, diğer türlü sert oluyor, sert içemiyorum hiçbir şeyi. Üçü bir arada olan nescafelerde bile şeker kullanıyorum, halbuki içinde şeker var, ne gerek var. Annem ve kardeşim de şekersiz içerler çayı. Düşünüyorum da çayı şekersiz içen kişiler daha dayanıklı oluyor sanki, bu tamamen benim görüşüm, tıbbi bir görüş değil.. Benim gibi şekerli içenlerin ise canı tatlı oluyor, annemgil hastalandıklarında kıvranırlar ne ağrı kesici alırlar, ne de hastaneye giderler lakin ben öyle değilim, hemen ağrı kesici içerim, neyse ki sıklıkla hastalanmıyorum
Ben çayı 5 yıl öncesine kadar şekerli içerdim. Daha sonra bir anda şekersiz içme isteği, şekerden midem bulandı ve o gündem beri çayı şekersiz içiyorum artık.
Benim tarzım da "demli çay, şeker yerine sohbet!" 😊 Çayı şekersiz içmenin keyfi bir ayrı. Mis gibi demlenmiş çayı, dostlarla güzel bir muhabbetle yudumlayınca tadı şekerli de olsa, şekersiz de olsa tatlı geliyor. Hem düşün, her yudumda daha fazla çay içebilirsin, çünkü şekersiz! Tabii bazen mutfakta kahveyle yaratıcı tarifler denemek de keyifli oluyor ama çayın yeri ayrıdır. Belki yeni yılda bu alışkanlığı şekersiz çayla kutlayabilirsin, ne dersin? 🍵✨
Cevap
14Cevap
Çayı tek şekerli içiyorum. Tatlı yiyorsam şeker koymam.
3 sene kadar önce şekerli içiyordum. Şu an şekersiz içerim ama yanında şeker ihtiyacını karsilayan çikolata oluyor
Şekersiz içip çayın tadını çıkarırım. Şekerin dozu kimine göre az kimine göre çok gelir neme lazım
Şekerli içerim ya şekersiz tadı çıkmıyor. Şekersiz olan hiçbir şeyin tadı yok zaten. İnsanın bile.
Çayı şekerli içerim, hayatın tadı kaçmasın diye. 🌿☕
Az şekerli içerim. Daha doğrusu miligramlik bi ölçüm var onu tutturamayinca içemiyorum
kendim bi sekerim aslinda ama cayi da sekerli iciyorum, umarim seker komasina girmem ahshahahaha
saka saka, sekersize gecmeye calisiyorum saglik icin su an tek sekerli iciyorumm
Şekerli içerim.
Hayqtmda ikisinede yer yok.
Çay içmiyor musun 🤔
Hayr hic icmem
İlginçmiş
Aaaa nedn
Çay içilmez mi yahu, çaysız hayat mı olur : ))
Ewt oluyor cokta guzel oluyor hem cay sagliksiz zaten ustne bide seker kullniyorsan al sna hastalik sebebi
O zaman karşımda çok sağlıklı hayat yaşayan birisi var : ))
Yok beee; )) kahve icmekten kronik uyku bzklugu oldu bnde gce uyuymiyorum gozaltlrm morardi yazk bna🥺🥺
Çaya sağlıksız deyince öyle düşündüm : ))
Genldw sekerli tuketildigi icin oyle soylemistm ; )
Anladım
Önceden şekerli çatır çutur içerdim ama sigaradan daha zararlı olduğunu öğrendiğimde sigara da kullanmıyorum şekersiz içiyorum ☕
Sağlık için kesinlikle rafine şeker tüketmemek gerekiyor
Çayı şekersiz içerim.
Şekersiz
Artık şekersiz ve demli içiyorum...
sigarayi biraktigimdan beri sekersiz icerim
Tek şeker.
Çay sevmem arada içersem şekersiz içerim
Bazən şekerli bazən şekersiz.
Şekerli içiyorum ben 😃
Duruma göre
Bunu da ilk defa duydum 🤔 Benim bildiğim çay; ya şekerli içilir, ya şekersiz : ))
Estağfurullah dengesiz demeyelim de, bir anormallik var diyelim 😂
Ben netim, şekersiz içiyorum : ))
Şekersiz tadını daha iyi alırım
Niye garip olalım yau
Şekersiz içiyorum 🤞🏼
Şekersiz içerim
Şekersiz içiyorum
Şekerli ve açık 😋😋
2 kaşık
Şekerli Evet
İki şekercik
Şekersiz