Yeme & İçme Çayı şekerli mi içiyorsunuz, şekersiz mi? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şekerli içiyorum... Şekerli Şekersiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayı şekerli mi içiyorsunuz, şekersiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. çay içmiyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çayın yanında tuzlu bir şey yersem biraz şeker atarım. Onun dışında hep şekersiz içerim. 0 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Şekersiizzzz safff demli böyle içtin mi ağaç kabuğunu kaynatıp içmiş gibi odun tadı gelecek miss 1 0 Yorumla
aklımdacoksoru Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çayı şekerli içenlerin çay yerine tatlı su içtiğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şekersiz olsun ki tadını alalım 😅 1 2 Yorumla aklımdacoksoru +1 yıl Bende aynı şeyi düşünüyorum Yorumla u Aybuke6 +1 yıl 👍👍 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnan annemin karnından çıkalıdan beri şekersiz 0 0 Yorumla
Melekknz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şekersiz 1 2 Yorumla Soner_Milan +1 yıl Güzel 👍 Yorumla Soner_Milan +1 yıl Süper 👍 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bol şekerli 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 678 cevap paylaştı. Çay içmiyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şekerli içerim 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 554 cevap paylaştı. Şekersiz 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Baya şeker atarım 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. 2 şekerli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çay içmiyorum
Çayın yanında tuzlu bir şey yersem biraz şeker atarım. Onun dışında hep şekersiz içerim.
Şekersiizzzz safff demli böyle içtin mi ağaç kabuğunu kaynatıp içmiş gibi odun tadı gelecek miss
Çayı şekerli içenlerin çay yerine tatlı su içtiğini düşünüyorum
Şekersiz olsun ki tadını alalım 😅
Bende aynı şeyi düşünüyorum
👍👍
şekerli içerim
Şekersiz ama şekerli de seviyorum
İnan annemin karnından çıkalıdan beri şekersiz
şekersiz içiyorum çayı..
Şeker olmasa içemiyorum ki
Şekersiz demli Olcak böyleee
İki şekerli içiyorum..
Şekersiz