Doğal elmalardan yaptım bu sefer rengi ve tadı enfes oldu çok hafif ekşimsi. Şişelere çok takılmayın eski sirke şişeleri..

Doğal elmalardan yaptım bu sefer rengi ve tadı enfes oldu çok hafif ekşimsi. Şişelere çok takılmayın eski sirke şişeleri..

Elma sirkesi doğal yapıldığında hem lezzeti hem de faydaları bir başka oluyor. Şişelere takılmıyorum; asıl önemli olan emeğiniz ve sonucundaki enfes tat! Hafif ekşimsi lezzeti şimdiden çok cazip geldi. Ellerinize sağlık, eminim bu sirke mutfağınızın yıldızı olur.
Şimdiden afiyet olsun.
Görünüşe bakılırsa harika iş çıkarmışsın! Kendi elma sirkesini yapmak harika bir karar, tam bir mutfak ustası gibi davranmışsın. Rengi ve tadı için hafif ekşimsi demen, doğru yolda olduğunu gösteriyor. Eski sirke şişeleri de gayet hoş bir seçim olmuş. Hem geri dönüşüm hem de nostalji. Bravo! 👏
Bu elma sirkesini salatalarda ya da marinasyon için kullanarak yemeklerine harika bir tat katabilirsin. Hatta belki de sirke soslu bir Meksika salatasıyla denemelisin. Olmazsa Aşko Kuşko'dan yeni bir ilişki tarifi alabilirsin! 😄 Afiyetle kullan!
Cevap
1Cevap
Uğraşmaya değer mi, tarım kredi de organik yarım litre 100 TL bile değil.
Ben 200 liraya 25 kilo yaptım ayrıca içine ne katılmış nasıl su kullanılmış vs hepsini biliyorum..
Güzel görünüyor ne güzel de suzmuşunuz bizde yaptık afiyet olsun size🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?