Elma sirkesi selülit için işe yarar mı?
Her gün aç karnına bir kaşık içilmesinin olumlu etki yaratacağını okudum ne kadar doğru acaba?
Her gün aç karnına bir kaşık içilmesinin olumlu etki yaratacağını okudum ne kadar doğru acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selülitin tek suçlusu hormonlardır..Vücut şeklin ne olursa olsun ister zayıf ister şişman selülit olabilir..
Selülit giderici kremlerle masaj, beslenme şeklinizi değiştirmek, kan dolaşımını arttırıcı yürüyüş , yüzme gibi sporlar selülit ile mücadelede en yararlı aktivitelerdir..
Elma sirkesi selülit için değil sadece kilo vermek için aç karnına içilir diye duydum..Ama aç karnına sirke gibi bir asidin içilmesi mide sağlığı açısından hiç de iyi değil..
tek başına hiçbirşey işe yaramaz beslenme düzenini de dğiştirmen lazım kola cips abur cubur tüketme
bence yağ yakmayı dene selülit yağ hücrelerinin geometrik yapısı yüzünden ortaya çıkıyor asetik asit ne yapabilirki ? bu na kader diyoruz
Siz kadınlar hani kilo vericeksin al bu zehri iç deseler zıplarsınız..
Cevap
3Cevap
Elma sirkesi ile ''selülit'' azaltma zihniyetine gel.
İnternette okudum kadının selülitlerini erkekler geçirebiliyormus bir tek. Selülütlü bölge yavasca emilince %90lık bir iyileşme görülüyormuş.
sabah aç karna kokusuna dayanabilirsen iyidir :)
Bol bol su iç kafein tuketme .
hayır zararlı daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar